Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAK=185
BİTEN = 260
MEHTAP=31
Seninle bir dakika
Umutlandırıyor beni...
Bir dakika siliyor canım
Yılların özlemini...

Hasret tükenmez gibi
Kavuşmak bir dakika...
Sevmek bir ömür sürer
Sevişmek bir dakika....​

ay bizede anlat :jeyyar:
paylaşmak güzeldir
:roflol:

menar tatlım senide ekledim listeye hemde girer girmez< en başa geçtin valla:roflol:
bu arada senin askerin benimkinin yanında biliyomusun benimki gelen giden askerlerle ilgileniyo orda seninkinin evraklarını komvoyunu getirip götürme işlerini benim aşkım yapıyo sölesen adını kesin tanır...buyrunnnnnnnnn

ayy canım teşekkürler. :1hug:
zaten kalbim küt küt
şimdi kendimi böyle görünce daha bi heyecan bastı delikafaduldendelikafadulden

tatlım yeni gördüm yazını yaa kusura bakma:) sen şimdi bu gece bi an önce uyusanda yarın olsa die sabırlanırsın ama uykun gelmez bi türlü...delikafadulden

30 adet balon aldım mumlar aldım balonlar şişecek içine güzel sözler koyulacak. mumlar odasını 4 bir yerine koyulacak ayrıyetten yaş pastasının üstüne de aldım yılbaşı süslerinden aldım yatağına o uzun parıltılı süslerden kalp yapıp içine güller koyacağım yatağının içine güller koyacağım tam yatacağı sıra yorganı kaldırdığında görecek pastanın üstüne güzel bir yazı yazdıracağım tüllere resimlerimizi asıcam kapısına hoşgeldin bebek yazan yazı aldım onu asıcam balonları yerlere koyucam. sonra odadan içeri girdiğinde bizim şarkımız çalıcak ve biz arkadaşların alkışlarıyla tabi onun şaşkınlığıyla dans edicezzzzz aaaa pardon önce mumları üflücek sonra dans edicezalkisalkisalkisalkisalkisalkis başka ne yapabilirim aklınıza gelen varmı kıslarr

mrb sende bnm gbı evlı cocuklu asker yolu bekleynlrdensn sanırım bn foruma daha yeni uyeoldum kımseyı dgru drst bılmıyorm kndıme yakın grdklerıme yazıyorm ist da nerde sn? safak kc bnm cok 371::teselli:

evet canım bende çocukla asker bekliyorum.istanbulda bahçelievlerdeyim ben şafak 65 atarsa 64:sinifsinif:

he kız top 20'nin ilk sırasına yerleştim :roflol:
nerde seninki hangi ktmde vanda mı?

tatlım yeni gördüm yazını yaa kusura bakma:) sen şimdi bu gece bi an önce uyusanda yarın olsa die sabırlanırsın ama uykun gelmez bi türlü...delikafadulden

uyuyamam imkanı yok ama uyusam iyi olur
canlı görsün beni yarın,uyuşuk değil
öyle esneye esneye gidermişim çocuğun yanına -tatlicadiarzu-

:jeyyar:
ben seneryoyu baştan yazayım
odanın hertarafı mumlarla süslencek sonra eşin geldiğinde süslerin hepsini bi kenara atıp yorganın altındaki pastayı kenara koyup seni yatağa atacak dansı da artık nerde yaparsınız bilmem..
nasıl ama:jeyyar:
bence bir an önce eşimin gelmesi gerek bugidişat hiç iyi değil bence:kedi:

ohh ohh maşallah romantik hatunsun vesselam :roflol:
burcun ne senin kız :lepi:
ama aramızda bir fark var sen evlisin
ben benimkini nasıl eve sokiyim :roflol:
bende çok düşndüm ama aklıma çok fazla bişey gelmedi
inş. pasta kesmek istiyorum bende
ama üzerine ne yazdıracağıma karar vermedim
aklında bişey varsa paylaşırsan sevinirim
bide son hafta mektup atacaktım atma demişti gelince verirsin demişti
onları vercem
ve bu gecede yazarım bişeyler son duygularımı
süsler püsler kırmızı bir zarf içinde veririm
Şeniz

menar sen nasıl uyuyacan bu gece ben olsam zor uyurum:umursamaz:

bakalım canım uyumak istiyorum aslında yorgun gözükmemek için
ama uyuyamam heralde :uhm:

tatlım orda yanlış b,ilmiosan bi ktm var zaten merkezde başka yok benim bitanecimde orda....

aman be aşkım daha ne olsun başka ne yapabilirim dion bide daha ne yapcan yaaa süper valla,yaa bende evli olsaydım keşke bişiler yapardım ama nişanlıyım ne yapabişlirim izne geldiğinde ne yapim banada bişi söle bari....

1. ben evli değilim nişanlıyım
2.pasta yatağın altında değil masanın üstünde olcak güller yatağın altında olcak:teytey:
3.o an odada arkadaşlar, kayınvalidem ve eltim olcak senin dediklerinin olması çok zor :lepi:

canım sennkı kısa donemmı?bnm safak 371 atarsa 370 olcak allahın izniyle..bnde maltepedeyım anadolu yaksı

sevgicim sana soriyim belki bilirsin :uhm:
ben yarın sabiha gökçene gidicem de
kadıköyden e 10 lar geçiyormuş
o tarafı bilmiyorum pek
ben avrp. yakasındayım çünkü
uzun sürüyormu bilgin varmı
trafik falan oluyormu acaba o istikamette
bütün detaylar önemli :lepi:

kız allah canını almasın bende nişanlıyım evli değil avatarı nişanlım isteği için evli yaptım :) nişanlısın bunları yapabilirsin bunları yapmak için evli olma şart değil canım benim kayınvalidem falan da olcak arkadaşlar olcakhihoyyyt

ya canım inan avrpa yakasından orya hngi otobusler gdıo bır bılgm yok yardmcı olmayı cok istdm ama uzun sürer tabıkı oraya vesaıtle ulasman..allah hayrlısıyla kavstrsn butun bekleyenleri inş..darısı basımıza inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…