- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.921
Gel Elleri Cennet KoKaN Yarimm...
Biten:344 Şafak:86 HღU...
aramadın 3 gün oldu 4 olucak mafoldumben yalvarırım ara sesini duysam yeter iyim desen yeter kokunu sıcaklığını özlemek bitiriyor zaten mafoldumben özlemimi iki katına çıkarma yalvarırım mafoldumben çok özledim çok kahretsin ki geçmiyor zaman geçmiyor işte
handanımmm birliiğini aramıomusun cnm bnm oradan ulaşmyı denesene...:çok üzgünüm:
ulaşamıyorum cnm ya mafoldumben telefonları bozukmuş koskoca çukurcada hakkaride gitti bnm yarimin olduğu yerdeki tel bozuldu ilk defa bu kadar uzun sürdü ya rabbim bizi nasıl bi sınavla sınıyor dayanamıcak hala geldim atlayıp hakkariye gidicem o derece oldum artık mafoldumben geçmiyor bu sayılı günler kim diyosa çabuk geçer diye sallamış mafoldumben
ah be cnm be işte öle anlatması zor bi sınav hayırlısıyla atlatıcaksın sen ii olmaya çalış...cep telefonu yokmuydu uğurun yanında ...dayan cnm gerçekten çok az kaldııı allahın izniyle..dışardan millete sölemesi kolay işte bide bize sorsunlar bakalımmm...
cep varda cnm giderken götürdü ama orda çekmiyor öle bi yer ki tel bile çekmioyor ve aşkım orda bensiz kimsesiz senağlama
ulaşamıyorum cnm ya mafoldumben telefonları bozukmuş koskoca çukurcada hakkaride gitti bnm yarimin olduğu yerdeki tel bozuldu ilk defa bu kadar uzun sürdü ya rabbim bizi nasıl bi sınavla sınıyor dayanamıcak hala geldim atlayıp hakkariye gidicem o derece oldum artık mafoldumben geçmiyor bu sayılı günler kim diyosa çabuk geçer diye sallamış mafoldumben
cep varda cnm giderken götürdü ama orda çekmiyor öle bi yer ki tel bile çekmioyor ve aşkım orda bensiz kimsesiz senağlama
cnm üzülme bişey kalmamış
şafak364mafoldumben
handancım giremiyorum nete ilgilenemedim sizinle kusuruma bakmayın nolur ....üzülme canım kötü bişi olsa çabuk duyulurdu .kara haber tez ulaşır ...gönlünü rahatlatmaya çalış canım yoksa çok yıpranırsın bak azıcık kaldı tepük sırası sizde allahın izniyle.....korkma meleğim kazasız belasız gelecek uğurun..öpüyorum canım:teselli:a.s.
Canım orada teller cok sık kesılıyor... esım oyle soyledı.. bızdede oyle oluyr..
Ve bazı durumlar oncesı yapılıyor... tedbır acısından... sıkma canını sen emınım kotu bısey yoktur olsa duyardık canım.. hıc sanmıyorum... gonlun rahat olsun.. sadece aramakk ıcın ımkanı olmamıstır ınan bana.... yerimseniben
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
DESUDEM=DOĞANN GÜNEŞŞŞŞ:hooray: :hooray:
CORPSEBRİDE=1 ADANAYA SELAM
BAYPİPO=2 ADIYAMANA SELAM
MATMAZEL87=3 AFYONA SELAM(MEHTAP)
APRİL09=3 AFYONA SELAM
_HASRETİMSİN_=5 AMASYAYA SELAM
DİDOSH=6 ANKARAYA SELAM
ZYNPGRKM=6 ANKARAYA SELAM
K_C=6 ANKARAYA SELAM
KUBİ=9 AYDINA SELAM
MÜHÜRLÜ KADERİM=27 GAZİANTEPE SELAM (MEHTAP)
BALPAREM=36 KARSA SELAM (MEHTAP)
EBUŞŞŞ=41 KOCAELİYE SELAM (MEHTAP)
BUTTERFLY=60 TOKATA SELAM
CHARM=60 TOKATA SELAM
DİRİM=60 TOKATA SELAM
GULSUM=60 TOKATA SELAM
KARA_SEVDAM =61 TRABZONA SELAM
EXTREME= 61 TRABZONA SELAM
KK-DELİSİ=62 TUNCELİYE SELAM
DLKLTN=62 TUNCELİYE SELAM
SERSA_24=62 TUNCELİYE SELAM
DENİZM=62 TUNCELİYE SELAM
CORALBLUE=64 UŞAĞA SELAM
CEMRE81=64 UŞAĞA SELAM
ARORA=68 AKSARAYA SELAM
ÖZLEMOFOF=79 KİLİSE SELAM
:hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?