Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gel Elleri Cennet KoKaN Yarimm...

Biten:344 Şafak:86 HღU...

aramadın 3 gün oldu 4 olucak mafoldumben yalvarırım ara sesini duysam yeter iyim desen yeter kokunu sıcaklığını özlemek bitiriyor zaten mafoldumben özlemimi iki katına çıkarma yalvarırım mafoldumben çok özledim çok kahretsin ki geçmiyor zaman geçmiyor işte

Aşkındır beni yaşatan
Beni hayata bağlayan
Atma beni ölümlere
Atma beni zulümlere
Götür beni gittigin yere
Sensiz ben nefes alamam
Buralarda hiç duramam
Tek başına yalnız yalamam
Senin kokunu özlerim
Hep yollarını gözlerim
Götür beni gittiğin yere

handanımmm birliiğini aramıomusun cnm bnm oradan ulaşmyı denesene...:çok üzgünüm:

handanımmm birliiğini aramıomusun cnm bnm oradan ulaşmyı denesene...:çok üzgünüm:

ulaşamıyorum cnm ya mafoldumben telefonları bozukmuş koskoca çukurcada hakkaride gitti bnm yarimin olduğu yerdeki tel bozuldu ilk defa bu kadar uzun sürdü ya rabbim bizi nasıl bi sınavla sınıyor dayanamıcak hala geldim atlayıp hakkariye gidicem o derece oldum artık mafoldumben geçmiyor bu sayılı günler kim diyosa çabuk geçer diye sallamış mafoldumben

ah be cnm be işte öle anlatması zor bi sınav hayırlısıyla atlatıcaksın sen ii olmaya çalış...cep telefonu yokmuydu uğurun yanında ...dayan cnm gerçekten çok az kaldııı allahın izniyle..dışardan millete sölemesi kolay işte bide bize sorsunlar bakalımmm...

cep varda cnm giderken götürdü ama orda çekmiyor öle bi yer ki tel bile çekmioyor ve aşkım orda bensiz kimsesiz senağlama

handancım giremiyorum nete ilgilenemedim sizinle kusuruma bakmayın nolur ....üzülme canım kötü bişi olsa çabuk duyulurdu .kara haber tez ulaşır ...gönlünü rahatlatmaya çalış canım yoksa çok yıpranırsın bak azıcık kaldı tepük sırası sizde allahın izniyle.....korkma meleğim kazasız belasız gelecek uğurun..öpüyorum canım:teselli:a.s.

cep varda cnm giderken götürdü ama orda çekmiyor öle bi yer ki tel bile çekmioyor ve aşkım orda bensiz kimsesiz senağlama

Canım orada teller cok sık kesılıyor... esım oyle soyledı.. bızdede oyle oluyr..
Ve bazı durumlar oncesı yapılıyor... tedbır acısından... sıkma canını sen emınım kotu bısey yoktur olsa duyardık canım.. hıc sanmıyorum... gonlun rahat olsun.. sadece aramakk ıcın ımkanı olmamıstır ınan bana.... yerimseniben

cnm üzülme bişey kalmamış

şafak364mafoldumben

rabbim sanada bugünleri göstersin cnm ama yerimde olunca kısaldıkça zorlandığını görüceksin sabır versin rabbim :Saruboceq:

canım benim sorun değil ne demek biz özlem gideremiyoruz bari sen gider :gitme: ama kötü haber deme gamzem mafoldumben inş o günleri görürüm cnm mafoldumben bende seni öpüyorum cnm

biliyorum aslında ilk olmuo ama ilk defa bu kadar uzun sürdü mafoldumben ve en son kapadığımızda kötü kapamışdık bumafoldumben bana ders oldu mafoldumben kırılsamda susucam artık yeterki dönsün sağsalim sözlerin içime su serpti inan ablam teşekkür ederim :Saruboceq:mafoldumben sende aslanında inş sağsalim kavuşursunuz askerinize :Saruboceq:

haandaan canım üzülme arayamadı diye.
charm ın dediği doğru. bazen askeriye belli bi saatte tflalrı kesiyo.
bazende tlflarda sorun oluyo. mesela nişanlımın orda akşam 8den 9dan sora kesiyolar genelde.

Şafak 367 turkbayragi

canım benm şafak 7 oldu acaba onu düzeltebilirmiyiz simdiden teşekkürler :1hug:

slm kızlaropuyorumnanaktan

şafak.....179
biten......268
mehtap......36

kızlar sevgilimi kurye yapmışlar biraz tedirginim tek ii yanı telefon kullanmaya başlıyoruz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…