- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.941
canım benim çok ii olmuş kurye olması aahhh keşkee benimkide olaydı bak görceksşn daha rahat edecek dede dersinkaydirigubbakcemile2slm kızlaropuyorumnanaktan
şafak.....179
biten......268
mehtap......36
kızlar sevgilimi kurye yapmışlar biraz tedirginim tek ii yanı telefon kullanmaya başlıyoruz yakında
hadi hayırlısı canım darısı başımıza:Saruboceq:mehtabım yine değişti ama erkene alındı
çok mutluyum çokkk:sm_cool:
ümmücüm mehtabım atarsa 25 oldu
ŞAFAK=181
BİTEN=266
MEHTAP=26
BUGÜN ÜÇ GÜN OLDU AŞKIMIN SESİNİ DUYAMADIM Ü GÜNDÜRmafoldumben
İÇİM ÇOK TUHAF BÖLE OLMAMASI LAZIMDI KTM DE ARTIK O MERKEZDE TELDE Bİ ARIZA OLDU DESEM ÖLE ARIZA ÇIKICAK Bİ YER DEİL ORASI ÇIKSADA HEMEN HALLOLUR KTM ÇÜNKÜ ORASI TEL LAZIM,İŞİ VAR ARAMADI DESEM ÖLE BİŞİ YAPMAZ Bİ GÜN OLUR AMA BÖLE ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN YAPMAZ OFFF YAAA NERELERDESİN BİTANEM YAA...mafoldumben
ya kızlar bunlara ne oluyo
benimki de üç gündür aramadı:sinifsinif:
kızlar benimki Allahtan yanımdaydı
ama öncesinde ve bugun aramak için çok zorlanıyo
çünkü yeni gelenler çok fazla dedi sıra gelmiyomuş
Şafak 60 Tokata SeLammm
bizden de sana selam
saat 12 yi gecti bizim de şafak 60
sonunda memleketimize geldik bitanem bundan sonrası daha kolay geçecek inşallahopuyorumnanaktan
hayır canım tokatlıyız
yuvamız evimiz oğlumuz işten gelişlerini bekleyişleri geç saatlere dek film izlemeyi oğluşun uymasını beklemeyi seni sinir eden mağaza alışverişleri beni sinir eden market alışverişlerini kaprislerime sinirlerime dayanıp üzülmemem gerektiğini hayallerimin gerçekleşme umudu çorabını pantalonunu gömleğini bir yerlere atmanı dolaptan bişey alırken herşeyi dağıtmanı ne yaparsam yapayım beğenip ellerine sağlık deyip öpüşünü benim gece 11 istekelrimi çekmeni senin gece 11 puding saatinş herşeyini herşeyinle özlediim canım kocacııım geeel bitssiiin bu askerlik güzel günlerde üzüntülü eğlenceli bazen sinir bozucu ama hepsi mutlu sonla biten güzel günler görecğizz seni özlediiim çook özlediiim
ŞAFAK:112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?