Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

noldu yavru kuş biz drdine derman olamıyormuyuz

yok canım ondan deil sakın yanlış anlama bana 15 ay askerlik yapıp askeri izne gelmiş birisi lazım çünkü şimdi benimki izne gelcek ya çok tuhaf duygular içindeyim onlarada öle oldumu die sorcaktım sakın yanlış anlama...opuyorumnanaktan

benimkide geldi hemde bal gibi oldu çok güzel geçti yanına ilk giderken kalbim yerinden çıkacak gibiydi dizlerim titriyordu birbirimize olan özlemimiz artmıştı

bu kısa dönemlerin hali uzun farklı olur herhalde

siz hemen gördünüz ama ben tam 9 aydır görmüyorum onu hiç şimdi gelicek ama içim çok acaip tedirginmi desem kaygılımı desem bilemiorum ne diceğimi nası bi insanla karşılaşıcam bilmiorum sanki ben nişanlımı gönderdim bundan sonra hep böle telden gidicek gibi sanki gelicek olan o değil gibi yani bunun gibi şeyler kendimi ifade edemiyorum tam olarak çok değişik bişi bilemiorum o yüzden onlarda bu dönemde böle şeyler yaşadımı die sorcaktım ilk izne geldiğinde bi ay olmuştu gideli ne gidişinden bişi anladım ne gelişinden ama aradan tam 9 ar geçti 9 ay...

yok canım hiç de farklı değil hepsi çok özlüyor
bu arada aşkım bana mektup yazmış ordan bi satır paylaşayım çok hoşuma gitti

"aslı gurbet ama adı askerlik işte"
offffffffffff aşkım offfffffffffffffffff....... mafoldumben

nişannlıyken bende öyleydim hep telefondan görüşmeye alışmıştım daha önce yüzünü 2 defa gördüğüm bi insandı şuanki duygularını ben ozmn yaşadım askerlik haleti elbetteki baska ama sağı solu gidince gelince nolcak die düşünmesse çok güzel zmn geçirirsiniz bence şuanki duyguların çok normal

cnm biz herhangi bi sorun yaşamadık serdar her zamanki gibiydi.hiç değişmemişti.yani bende kendimi bi tuhaf hissediodum gelicek diye ama gelince ii oluodum.acaba yokluğuna alıştım mı filan diye bile düşündüm bi ara. ama emin ol o yanına gelince hiç öle bi düşüncen kalmıo...

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

_HASRETıMSıN_=1 ADANAYA SELAM

DıDOSH=2 ADIYAMANA SELAM

ZYNPGRKM=2 ADIYAMANA SELAM

K_C=2 ADIYAMANA SELAM

KUBı=3 AFYONA SELAM

MÜHÜRLÜ KADERıM=23 ELAZIĞA SELAM (MEHTAP)

BALPAREM=32 ISPARTAYA SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=37 KASTAMONUYA SELAM (MEHTAP)

EXTREME= 54 SAKARYAYA SELAM

BUTTERFLY=56 SııRTE SELAM

CHARM=56 SııRTE SELAM

DıRıM=56 SııRTE SELAM

GULSUM=56 SııRTE SELAM

KARA_SEVDAM =57 SıNOPASELAM

KK-DELıSı=58 SıVASA SELAM

DLKLTN=58 SıVASA SELAM

SERSA_24=58 SıVASA SELAM

DENıZM=58 SıVASA SELAM

CORALBLUE=60 TOKATA SELAM

CEMRE81=60 TOKATA SELAM

ARORA=64 UŞAĞA SELAM

ÖZLEMOFOF=75 ARDAHANA SELAM

:hooray::hooray:

Son düzenleme:
ben artık böle düşüncelerden öle çooook yoruldumki ne olcak diye diye
ya öleyse ya böylese diye of kafam duman oldu.aileler aileler aileler

:sinifsinif:GÜNAHIMIZ ıKıMıZıN
ELLER BıZı NERDEN BıLSıN:sinifsinif:
KALPLARıNE SIZI ıNSıN
mafoldumbenSENı BENDEN AYIRANLARmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…