- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.001
noldu yavru kuş biz drdine derman olamıyormuyuz
yok canım ondan deil sakın yanlış anlama bana 15 ay askerlik yapıp askeri izne gelmiş birisi lazım çünkü şimdi benimki izne gelcek ya çok tuhaf duygular içindeyim onlarada öle oldumu die sorcaktım sakın yanlış anlama...opuyorumnanaktan
benimkide geldi hemde bal gibi oldu çok güzel geçti yanına ilk giderken kalbim yerinden çıkacak gibiydi dizlerim titriyordu birbirimize olan özlemimiz artmıştı
bu kısa dönemlerin hali uzun farklı olur herhalde
siz hemen gördünüz ama ben tam 9 aydır görmüyorum onu hiç şimdi gelicek ama içim çok acaip tedirginmi desem kaygılımı desem bilemiorum ne diceğimi nası bi insanla karşılaşıcam bilmiorum sanki ben nişanlımı gönderdim bundan sonra hep böle telden gidicek gibi sanki gelicek olan o değil gibi yani bunun gibi şeyler kendimi ifade edemiyorum tam olarak çok değişik bişi bilemiorum o yüzden onlarda bu dönemde böle şeyler yaşadımı die sorcaktım ilk izne geldiğinde bi ay olmuştu gideli ne gidişinden bişi anladım ne gelişinden ama aradan tam 9 ar geçti 9 ay...
Şafak 58 Sİvasa SeLaammm
sivaslıyım sanada slm olsun ne güzel 58 kalmışşş darısı bana:gitme:
yok canım ondan deil sakın yanlış anlama bana 15 ay askerlik yapıp askeri izne gelmiş birisi lazım çünkü şimdi benimki izne gelcek ya çok tuhaf duygular içindeyim onlarada öle oldumu die sorcaktım sakın yanlış anlama...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?