- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.981
Gel Elleri Cennet KoKan Yarim...Biten:346 Şafak:84 HღU..
plakalara sayılı günler kala askerim aradı kızlar hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
amma velakin biz yine atıştık :roflol: ama olsun sesini duydum iyi olduğunu duydum yettti bana :sm_cool:
bu arada hakkariyede ilk kar düşmüş :gitme: hayırlısıyla gelsinler inş,, biticeğine anca inandım bitanem geldiğimde buralara yine böle soğuk vardı dedi :gitme: kıyamam ona ben :gitme:
anacım kızlar seviyorum yahu ben :asigim: hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:
handancım aradığına sevindim plakalarada düşüyosun ne güzel arada atışmak tuzu biberi oluyo idare et az daha canım ne kaldı şurda canım benim
ümmücüm biliyosun benim 10 gün hiç konuşmadığım oldu bizde çok kavgalar ettik.soğuk davrandığını düşünme sakın orda bişi olmuştur birine kızgındır canı sıkkındır ondan öyledir konuşamamıştır.aklına yanlış şeyler getirme meleğim eminim düzelir .üzülme nolursun
melek bitiyo kız walla 59 olmuş bile çok şükür ...üzülme sende 2 ay kaldı çoğu gitti canım
canlarım sizi çok özlüyorum ama muhammet beyimiz tıpkı bi çocuk gibi davranıyor nete girdirmiyor kapat diyip duruyor onun yüzünden giremyorum nete ...
günaydın kızlar
mühürlükaderim canım üzülme.canı bişiye sıkılmıştır.sana buşekilde yansımıştır belki.
inş bi dahaki görüşmede daha iyi olur,güsel güsel konuşur inş.
şafak 365 turkbayragi 1yıl kaldı opuyorumnanaktan
handancım aradığına sevindim plakalarada düşüyosun ne güzel arada atışmak tuzu biberi oluyo idare et az daha canım ne kaldı şurda canım benim
ümmücüm biliyosun benim 10 gün hiç konuşmadığım oldu bizde çok kavgalar ettik.soğuk davrandığını düşünme sakın orda bişi olmuştur birine kızgındır canı sıkkındır ondan öyledir konuşamamıştır.aklına yanlış şeyler getirme meleğim eminim düzelir .üzülme nolursun
melek bitiyo kız walla 59 olmuş bile çok şükür ...üzülme sende 2 ay kaldı çoğu gitti canım
canlarım sizi çok özlüyorum ama muhammet beyimiz tıpkı bi çocuk gibi davranıyor nete girdirmiyor kapat diyip duruyor onun yüzünden giremyorum nete ...
mühürlükaderim bn şafağı 56 olarak değiştirebilirmisin cnm çünkü eşim
bölge komutanyla konuşmuş 2 gün erken bırakılıcaklarmış
oohh 2 gün 2 gündür :dance:
bu arada ellerine salık cnm liste gene süpper Şeniz
mühürlükaderim bn şafağı 56 olarak değiştirebilirmisin cnm çünkü eşim
bölge komutanyla konuşmuş 2 gün erken bırakılıcaklarmış
oohh 2 gün 2 gündür :dance:
bu arada ellerine salık cnm liste gene süpper Şeniz
gözünaydın canımda
erken bırakmalarının nedeni ne
yaa kızlar extreme,moon610 burdamısınız bişi sormam lazım size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?