Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar yaa dün akşan kaynanamdaydım yapamadım listeleri ama bu akşam yaparım inşallah....
...şafak=173.....
...biten= 278.....
...mehtap=19...:teytey::sm_cool:
az kaldı aşkım çooook az kaldı Allahım hayal gibiydi bugünler çok çükürki gerçek olduyo artık...hihoyyyt:dance:

3.2.8 vatan İÇİn gİttİ benİm İÇİn dÖnecek!!!

şafak çok çok çokkkk :'(
koca 8ay var..
Hakkari-çukurca 89/2 :'(

canımcım bende daha koskocaman bi 15 ay var haline şükür et cnmcm
89/4 oluyo sen gene azalmışsın maşallah

seninde çok varmış cnm ama birgün gelicek bir gün kalacakturkbayragi

Şafak......360.....
Biten.....100....senağlama

şafak354:hulya:

kızlaaaar devrecilik yapmak gibi olmazsın ama tertibiz hapimiz ben de 89/1 im üzülmeyin inanınbana çoook çabuk geçiyo 100 lere kadar 200 ler azıcık takılıyo ama olsun geçiyo yinede üzülmeyin çok ne olursunuz onlar bize kavuşabilmek için bugün ordalar geldiklerinde bi daha hiiiç gitmicekler inşallah.bu arada söledimmi bilmiyorum ama BEYSAA_PAPATYA88_HARMLESS_TATLİKİS_ASİ2222 HOGELDİNİZ ARAMIZA sölemişimdir belki ama olsun bi daha sölim nolcek gerçi asi bizleydi ama bizden deildi artık bizden oldu sevinsemmi üzülsemmi bu duruma asicim yaa...fisfisfis:sinifsinif:alkisalkisalkis

bende 89/2 canım hoşbulduk canım eskisi gibi üzülmüyorum alıştım birazcıkda olsa yanımda olmasını istediğim zaman olmayınca çok kötü oluyorum yolda yürürken birbirine sarılmış elele gezen çift gördüğmde içim acıyor.iş yerinden çıkarken sanki beni almaya gelcekmiş gibi bakınıorum ve olmayıncada gözlerim doluo kötü oluyorum ne güzel az kallmış seninki canım 178 allah tez zamanda kavuştursun canım hepinizi ŞAFAK:3.2.7turkbayragi:bbo::bbo::1closedeyes:

tatlım ben kaç aydır burdayım yeni sayılmam ama olsun genede hoşbuldumm turkbayragiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…