- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.181
seninde çok varmış cnm ama birgün gelicek bir gün kalacakturkbayragi
3.2.8 vatan İÇİn gİttİ benİm İÇİn dÖnecek!!!
şafak çok çok çokkkk :'(
koca 8ay var..
Hakkari-çukurca 89/2 :'(
canımcım bende daha koskocaman bi 15 ay var haline şükür et cnmcm
89/4 oluyo sen gene azalmışsın maşallah
seninde çok varmış cnm ama birgün gelicek bir gün kalacakturkbayragi
Şafak......360.....
Biten.....100....senağlama
şafak354:hulya:
kızlaaaar devrecilik yapmak gibi olmazsın ama tertibiz hapimiz ben de 89/1 im üzülmeyin inanınbana çoook çabuk geçiyo 100 lere kadar 200 ler azıcık takılıyo ama olsun geçiyo yinede üzülmeyin çok ne olursunuz onlar bize kavuşabilmek için bugün ordalar geldiklerinde bi daha hiiiç gitmicekler inşallah.bu arada söledimmi bilmiyorum ama BEYSAA_PAPATYA88_HARMLESS_TATLİKİS_ASİ2222 HOGELDİNİZ ARAMIZA sölemişimdir belki ama olsun bi daha sölim nolcek gerçi asi bizleydi ama bizden deildi artık bizden oldu sevinsemmi üzülsemmi bu duruma asicim yaa...fisfisfis:sinifsinif:alkisalkisalkis
daha gönderemedim canım göndericem bayramdan sonra nasipse
acemiliği 75 gün olucakmış:gitme: ona güç vermek tek istediğim zaten
ama bocalıyorum sanırım üzüntümdenmafoldumben amin canım amin:1hug:
ben de eşim gitmeden çok güçlü olmaya çalıştım ama insan o kadar zorlayınca bir yerden patlak veriyor. gitmesine 2 hafta kadar kala birgün dayanamadım ve hüngür hüngür ağlamaya başladım ama kendimi kontrol edemiyordum şimdi bile yazarken gözlerim doluyor. Malesef o da şahit oldu ve sonra gidip mutfakta ağladığını gördüm.Sarılıp saatlerce ağladık ama sonunda insan rahatlıyor az da olsa. Gerçekten çok zor. Ama evden çıkana kadar ,hayırlısıyla bir gidince gerisi gelir ve sayılı gün geçer Allahın izniyle ama bu gidene kadar olan süreç bence daha çok yıpratıyor insanı. Allahım herkesin yardımcısı olsun ve dayanma gücü versin.
kızlaaaar devrecilik yapmak gibi olmazsın ama tertibiz hapimiz ben de 89/1 im üzülmeyin inanınbana çoook çabuk geçiyo 100 lere kadar 200 ler azıcık takılıyo ama olsun geçiyo yinede üzülmeyin çok ne olursunuz onlar bize kavuşabilmek için bugün ordalar geldiklerinde bi daha hiiiç gitmicekler inşallah.bu arada söledimmi bilmiyorum ama BEYSAA_PAPATYA88_HARMLESS_TATLİKİS_ASİ2222 HOGELDİNİZ ARAMIZA sölemişimdir belki ama olsun bi daha sölim nolcek gerçi asi bizleydi ama bizden deildi artık bizden oldu sevinsemmi üzülsemmi bu duruma asicim yaa...fisfisfis:sinifsinif:alkisalkisalkis
tertibim:) hiç üzülme bak benim daha 10 ayım var inan zaman su gibi akıp geçiyor kendini teselli et herşeyin başı SABIR canım turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?