- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.221
kızlaaaar devrecilik yapmak gibi olmazsın ama tertibiz hapimiz ben de 89/1 im üzülmeyin inanınbana çoook çabuk geçiyo 100 lere kadar 200 ler azıcık takılıyo ama olsun geçiyo yinede üzülmeyin çok ne olursunuz onlar bize kavuşabilmek için bugün ordalar geldiklerinde bi daha hiiiç gitmicekler inşallah.bu arada söledimmi bilmiyorum ama BEYSAA_PAPATYA88_HARMLESS_TATLİKİS_ASİ2222 HOGELDİNİZ ARAMIZA sölemişimdir belki ama olsun bi daha sölim nolcek gerçi asi bizleydi ama bizden deildi artık bizden oldu sevinsemmi üzülsemmi bu duruma asicim yaa...fisfisfis:sinifsinif:alkisalkisalkis
daha gönderemedim canım göndericem bayramdan sonra nasipse
acemiliği 75 gün olucakmış:gitme: ona güç vermek tek istediğim zaten
ama bocalıyorum sanırım üzüntümdenmafoldumben amin canım amin:1hug:
beninmkide 3 ündesenağlamasenağlama
Herkese iyi geceler arkadaşlar bayram gezmesinden yeni gelebildik daha çok feci başım ağrıyo nazar değdi nazarrrrrrrr....yatıyom hemen öptüm hepinizide
Herkese iyi geceler arkadaşlar bayram gezmesinden yeni gelebildik daha çok feci başım ağrıyo nazar değdi nazarrrrrrrr....yatıyom hemen öptüm hepinizide
Şafak 49 Muşa SeLaaamm
şuana kadar bir 69 şimdi birde 49 heyecanlandırdı beni
biteceğine dair ümitvar etti:lepi:
Rabbim eksik etmesin kimsenin sevdiceğini yanından
Amin
amin ablacım yaa ayrılık zor gerçekten ben özlemeyi daha yeni öğrendim özlemek neymiş daha yeni anladım valla...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?