- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.001
EVET TATLIM YAA HAKLISIN BENDE ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOK KARIŞIKMIŞ NİŞANLIMIN ORASI HASTALARI HASTANEYE BİLE ÇIKARMIYOLARMIŞ 100 KÜSÜR POLİS TAKVİYE ETMİŞLER BUGÜNDE ÖZEL TİM JANDARMALAR GELMİŞ ÇOOK KÖTÜYMÜŞ ÇOK KORKUYORUM İNAN BU GÜNLERİN MUTLULUĞUNU YAŞAYAMIYORUM BİLE...
evet canım ya bizim orası da karışık,inşallah kötü bişey duymayız artık
sanki askerlik yeni başladı şimdi içim daha çok acıyomafoldumben
kötü bişey düşünmek istemiyorum
SAĞOL CANIM BENİM EH İŞTE HEM HEYECANLI MUTLU HEM TEDİRGİN KAYGILI KARIŞIK BİŞİLER İŞTE SEN NASILSIN HIZLA GİDİYOSUN 81 E DOĞRU HADİ HAYIRLISI...Şeniz
iim cnm bende allaha şükürrr haklısın cnm tedirgin olmakta hayırlısıyla gelir inşallah cnm allah hepsini korusunnn:Saruboceq:
inşallah cnm bnm inşallah bir an önce başlasam plakalara ama geçmek bilmio malesef...:çok üzgünüm:
iyiyim hilacim teşekkür ederim sen nasılsınopuyorumnanaktan
aminnn,azalıyo canım çok şükür yaklaşık bir ayı da burda geçicek zaten,pazartesi kavuşuyorum sevdiğime inşallahsositososito
GEÇİCEK HİLALİM BU GÜNLER HAYAL GİBİYDİ BAK GERÇEK OLDU O GÜNLERDE GELİCEK İNŞALLAH ÖNCE SEN SONRA BİZ GÖRCEZ O GÜNLERİ ALLAH NASİP EDERSE...:teselli:
CANIM BENİM BENDE AYNEN ÖLEYİM KÖTÜ BİŞİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM AMA İNSANIN TAMAMEN KAYBETME KORKUSU ÇOK BAŞKAYMIŞ AYRI KALMAYA RAZIYIM AMA BU KORKU OLMASIN YAA KAVUŞUYORUZ AZ KALDI DERKEN HEPTEN KAYBETTİK DEMEKTEN KORKUYORUM ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ İNŞALLAH BURDAN KİMSE KÖTÜ AYRILMADI BİZDE AYRILMAYIZ İNŞALLAH...:çok üzgünüm:...
bende iim cnm bir an önce plaka saymak istiorum ama geçmiooo:çok üzgünüm:
ne güsel cnm tadını çıkarın o bi ayın llahın izniyleee...
CANIM BENİM BENDE AYNEN ÖLEYİM KÖTÜ BİŞİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM AMA İNSANIN TAMAMEN KAYBETME KORKUSU ÇOK BAŞKAYMIŞ AYRI KALMAYA RAZIYIM AMA BU KORKU OLMASIN YAA KAVUŞUYORUZ AZ KALDI DERKEN HEPTEN KAYBETTİK DEMEKTEN KORKUYORUM ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ İNŞALLAH BURDAN KİMSE KÖTÜ AYRILMADI BİZDE AYRILMAYIZ İNŞALLAH...:çok üzgünüm:...
kızlar ben şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum ii geceleropuyorumnanaktan
siz fazla heycanlanmayın kızlar genede o söylenti uzun zamandır var bizimkiler askerken düşecek dediler ama düşmedi bu söylenti her asker döneminde çıkıyor zaten ama gerçekleşmiyor umutlanmayın derim ben size sonra kötü oluyo kendimden biliyorum ben walla
Banada yollarmisin lutfen?
merhabaopuyorumnanaktan
şafak atarsa....155
......biten.....292
....mehtap..3sositososito
iim cnm bende allaha şükürrr haklısın cnm tedirgin olmakta hayırlısıyla gelir inşallah cnm allah hepsini korusunnn:Saruboceq:
inşallah cnm bnm inşallah bir an önce başlasam plakalara ama geçmek bilmio malesef...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?