Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Aşkımdan gelen ilk (ve son olacak sanırım) mektup iki gün önce geldi. Kaç kere okudum hatırlamıyorum bile okudukça okuyasım var. Benim mektubumu da dün almış. Yazarken ağlıyorum okurken ağlıyorum. Ruh halim şafak yaklaştıkça iyice karmaşıklaştı. Hele de ortalığın böyle karıştığı zamanda insan daha da bir tedirgin oluyor. Allahım bütün askerlerimizi korusun, sevdiklerine ailelerine bağışlasın.

ŞAFAK 38 Kayseri'ye selamlar

şafak 449..off dün hiç aramadı bugunde aramadı sesine ihtiyacım var

canım madem o seni arıyamadı sen onu aradı müsait deil demekki müsait olduğunda mutlaka arıcaktır içini ferah tut..o dönemden bende geçtim resmen bunalıma girmiştim
ama geçio zamanla alışıosun yokluğuna

canım az önce aradı sevdiğim ohh rahatladım valla..ben arıyamıyorum çünkü tele başka asker çıkacağı için aramamı istemiyo kıskanç biraz o yuzden canımkaydirigubbakcemile3

canım az önce aradı sevdiğim ohh rahatladım valla..ben arıyamıyorum çünkü tele başka asker çıkacağı için aramamı istemiyo kıskanç biraz o yuzden canımkaydirigubbakcemile3

Sevindim senin adina,, benimkide hala aramadi.. dunde bu saatte ancak arayabildi.. beklemekteyim... :kedi:
Benimkide onu aramama izin vermiyo.. baska askerler cikarmista olmazmis..
Benimkide kiskanc opuyorumnanaktan Ama onu cok seviyorum..

Millet ya tam bunu yazarken E$im aradiiiiii zemuszemuszemuszemus
Uctum sevincten...

uzn dönem askerliklerde acemilik hep 75 gün mü sürüyo yoksa 1 ay 45 gün sürenlerde oluyor mu????

değişr o canm yaptığı göreve bağlı die biliyorum ben mesala bildiğim arkdşm var şöfr olark gitti sanrım 1aya yakn yaptı ve geldi şimdi benm sözlm gitti 75 günü tamamlayıp gelck komnda olarak gitti benm görüşlerime göre böle yanivereliniortak

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

BALPAREM=2 ADIYAMANA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=3 AFYONA SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=28 GİRESUNA SELAM(MEHTAP)

BUTTERFLY=35 İZMİRE SELAM

CHARM=35 İZMİRE SELAM

DİRİM=35 İZMİRE SELAM

GULSUM=35 İZMİRE SELAM

ALINYAZIMSIN=35 İZMİRE SELAM

EXTREME= 36 KARSA SELAM

KARA_SEVDAM =36 KARSA SELAM

KK-DELİSİ=37 KASTAMONUYA SELAM

DLKLTN=37 KASTAMONUYA SELAM

SERSA_24=37 KASTAMONUYA SELAM

DENİZM=37 KASTAMONUYA SELAM

CHEMİST89=37 KASTAMONUYA SELAM

CORALBLUE=39 KIRKLARELİYE SELAM

CEMRE81=39 KIRKLARELİYE SELAM

İZMİRİM_=41 KOCAELİYE SELAM

ARORA=43 KÜTAHYAYA SELAM

ÖZLEMOFOF=54 SAKARYAYA SELAM

MELTEMRE=61 TRABZONA SELAM

DSH=61 TRABZONA SELAM

HAANDAAN=61 TRABZONA SELAM

AZKALDI=64 UŞAĞA SELAM

ÇİTLEMBİK=70 KARAMANA SELAM

:hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…