Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sevgilim jandarma olacakmışşş
keşke denizci çıksaydı ya ne güzel yerlere atanıyorlar
jandarma olunca napıcaz ki offf acayip moralim bozulduuu
:çok üzgünüm:

arkadaşlar benim aşkım bugün teslim oluyor. kısa dönem yapacak.şimdi benim şafağım kaç oluyor ? bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ?

6 aysa programdan baktım 182 gün:gitme:

sevgilim jandarma olacakmışşş
keşke denizci çıksaydı ya ne güzel yerlere atanıyorlar
jandarma olunca napıcaz ki offf acayip moralim bozulduuu
:çok üzgünüm:

benimkide jandarma bozma moralini

pazzacım daha acemilikte benimki belli değil neresi olduğu ama jandarma olarak gitti:
ufak bi köye düşerse rahat oluyomuş jandarmalarda heleki yazlık yerde
sıcak hariç herşeyi rahat oluyo sıkma canını
seninki ne olark nerdeki?
denizci nerden çıktı?

denizciler güzel yerlere düşüyorlar,zaten seçenekleri az.. jandarma veya karacı olunca ohooo... benimki samsun sahra sıhhiyede.. doktor olduğundan acemiliği orda yapıyor.. bakalım sonrası ne olacak...

meslekçiyse neden jandarma olsdu anlamadım ki ben doktorlarr ohhoooo ne güzel mesleğinde kalırdı hemde
nden kısa dönem yapmadı yoksa kısa dönemmi
bak hiç üzülme bence benimkinin olduğu yer kesin doğu diolar kendi doğulu die avunuyoruz...
hayırlısı die dua edelim şafak kaç şekerm?

kısa dönem seçeneği yok bizde ne yazık ki.. hep uzun yapılıyor.. şafak da 365-8 :) daha 8 gün oldu da gideli.. önce sınıfı belli oluyor karacı, havacı vs.. sonra da kura çekiyorlar, neresi çıkarsa.. o yüzdern şimdilik sadece sınıfını biliyoruz.. 30 aralıkta yer belli olacak...

yawruz nereye gidiyosun?
ne zman gidiyosun kimle gisiyosun neden gidiyosun annat

yarın aşkımı ziyarete gidiorum...benimki sarıyerde yapıo acamilii hafta sonları görüşebiliorz... 11 gün sonra aşkımı ilk defa görücm çok mutluyum yaa :sm_cool:
annesini aradım şimdi dedi bende seni arıcaktım yarın gidioruz filan gelir misin...
dedim gelmez olur muyum uça uça gelirim.. delikafadulden

yeminde önce nasıl görüceksin canım:CüvCüv:

ay çok sevindim ne güzel yakınında ya ayarlasan olmaz kız
nasıl denk geldiniz öle maşallah
bende özledimmmm yaaaaaaaa daha görüşmemizee çok var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

görüştürüolar canm teslim etmeye gittiimizde orda bi asker sölemşti aileler bu kdar ağlamayın hafta sonları 11.00 den 17.00 e kadar görüş war die...
bende hiç beklemiodum bu kadar yakına düşüceni söylediinde inanmamıştım hatta kaydirigubbakcemile3
bende ailesiyle konuşana kadar çok kötüydüm çnkü 4 gündür aramıo beni...ama yarın gidicek olmam neşemi yerine getirdi =))...
şu günler su gibi akıp geçsene sende bende herkez sewdiine , askerine biran önce kawuşsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…