Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hım hayırlısı biizm kira 600 olcaktı o kadr ödeyecek durumda yok bi evin odasına bıraktık bide iş orda olurmu oda belli diil nakliyeyide tanıdık vardı ucuza getirdik kirada almıyorlar saolsunlar bakalım dönşte nolcak neyse belki tanışırız :1hug:
ben çıkıyorum herkese ii geceler opuyorumnanaktan

teşekkürler sanada ii geceler...

bizim kiramız 330 600 olsaydı bizde mecburen bi depoya koyacaktık.hayırlısı canım belki tanışırız vereliniortak
sanada iyi geceler ...

ben bursalıyımm..bende çok severimm şehrimiii:)):) uludağdan mezunsun ozaman,,,

bende bursalıyım çok güzel bir şehir ben bursamı çok seviyorum :1rolleyes: arkadaşlar bende bu tickerlerden yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz :kedi:

bende bursalıyım çok güzel bir şehir ben bursamı çok seviyorum :1rolleyes: arkadaşlar bende bu tickerlerden yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz :kedi:

YAŞASINNN BURSSAAAA:dance::dance:
ben istanbulda yaşıorum ama ailem izin versydi okul bittikten snr kesinlkle orda yaşamaya devam ederdimm ama annem izin vermediiii:çok üzgünüm:

YAŞASINNN BURSSAAAA:dance::dance:
ben istanbulda yaşıorum ama ailem izin versydi okul bittikten snr kesinlkle orda yaşamaya devam ederdimm ama annem izin vermediiii:çok üzgünüm:

kısmet canım bi gün belki gelirsin Bursa'ya a.s benim sevgilimde istanbulda askerlik yapıyo tuzlada çok sanşlı bursadan istanbula düştü :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…