- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.961
gerçekten ölee...zaten pek insanın canı dışarıda çıkmak istemio evin içinde arkadaşş oluo ve dertlerde aynı olunca........
aynen öle cnm ...sen bursada mı yaşıosunn bende bursada okumuştum çok güsel 5 yıl geçirdim orda...çok severim bursayı çok güsel bi şehirrr..
ben şekerpınarda oturuyorum hemşo.eşyalarımı topladım üzerlerini naylonladım evde duruyor. nakliyenin daha masraflı olacağını ve askerlik dönüşü kışın ortasında evi bulmanın çok zor olacağını düşündük.evde kaldı eşyalar....
aynen öle cnm ...sen bursada mı yaşıosunn bende bursada okumuştum çok güsel 5 yıl geçirdim orda...çok severim bursayı çok güsel bi şehirrr..
hım hayırlısı biizm kira 600 olcaktı o kadr ödeyecek durumda yok bi evin odasına bıraktık bide iş orda olurmu oda belli diil nakliyeyide tanıdık vardı ucuza getirdik kirada almıyorlar saolsunlar bakalım dönşte nolcak neyse belki tanışırız :1hug:
ben çıkıyorum herkese ii geceler opuyorumnanaktan
hım hayırlısı biizm kira 600 olcaktı o kadr ödeyecek durumda yok bi evin odasına bıraktık bide iş orda olurmu oda belli diil nakliyeyide tanıdık vardı ucuza getirdik kirada almıyorlar saolsunlar bakalım dönşte nolcak neyse belki tanışırız :1hug:
ben çıkıyorum herkese ii geceler opuyorumnanaktan
aaa sen şırnakta mı yaşıosunn??nasıl bi yerr??benim nişanlım ordada...
ya bu iş meselesi evliyken çok zor vallaha,,bizde nerde bulursak oraya yolcuyuz Rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar...
ben bursalıyımm..bende çok severimm şehrimiii:)):) uludağdan mezunsun ozaman,,,
aminnn inşşş..Allah hayal kırıklığına uğratmasınn...benmde nişanlımm ordaaaakısa dönem mi senin?
aminnn inşşş..Allah hayal kırıklığına uğratmasınn...benmde nişanlımm ordaaaakısa dönem mi senin?
bende bursalıyım çok güzel bir şehir ben bursamı çok seviyorum :1rolleyes: arkadaşlar bende bu tickerlerden yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz :kedi:
bana sorduysan evet kısa dönem canım. bende çıkıyorum kızlar gözlerim kepenkleri indiriyor ben ısrarla kaldırıyoum.iyi geceler hepinize....
yok cnm bnmki uzun dönem bnmki tam bi yıldır asker geçen yıl bugün askerlikte ilk gecesiydiii:çok üzgünüm: neysekii çoğunu yedik azı kaldıı...76 günümüz kaldıııı allahın izniylee...
NE GÜZELL azıcık kalmışşşş...Allah kavuştursunnn.....bizide herkeside....
YAŞASINNN BURSSAAAA:dance::dance:
ben istanbulda yaşıorum ama ailem izin versydi okul bittikten snr kesinlkle orda yaşamaya devam ederdimm ama annem izin vermediiii:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?