Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kısmet canım bi gün belki gelirsin Bursa'ya a.s benim sevgilimde istanbulda askerlik yapıyo tuzlada çok sanşlı bursadan istanbula düştü :lepi:

gerçektenn çok şanslısııınnnızz bizde çok dua ettik bursaya düşsün die ama taaa şırnaka gitti bnmkiii....:uhm: ohhh valla 1.5 saatte istdasınnn...

gerçektenn çok şanslısııınnnızz bizde çok dua ettik bursaya düşsün die ama taaa şırnaka gitti bnmkiii....:uhm: ohhh valla 1.5 saatte istdasınnn...

evet tatlım yaa bende yakın yere düşsün die çok dua ettim ama istanbul hiç aklıma gelmemişti duyunca sevinçten çığlık attım :dance: gidiyorum zaten yanına ilk uzun ayrılığımız hala alışamadık :sinifsinif: olsun canım ya sağlığı yerinde olsun yeter ki

bende duyunca çığlık atmıştım ama üzüntüdennnn:roflol:şimdi alıştık allaha şükürr rahat sevgilimdee...dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda ben başka bişi istemiommm....:Saruboceq:

bende aynen çığlık atmıştım ama çoktan asla aklıma gelmezdii şırnakk...bidee yarın yemin törenleri var okadr isterdimki orda olmakk....

pekii çok değişio diee bişey dediler değiştimi gerçektenn??

bende duyuyorum bu lafı gelince değişiyo eskisi gibi olmuyolar rahatlığa alıştıkları için fazla sıkmaya gelmiyo diyolar ama bilmiyorum ben kötü anlamda bi değişiklik yaşamadım sadece eskisinden daha fazla üstüme düşüyo olumsuz bi değişme olmadı geldikten sonrada olacağına inanmıyorum

bende aynen çığlık atmıştım ama çoktan asla aklıma gelmezdii şırnakk...bidee yarın yemin törenleri var okadr isterdimki orda olmakk....

bnm sevgilimin acem birliği ankaradaydı ama bende gidememiştim yemin törenine çünkü o gün bursada sınavım vardıı:çok üzgünüm: ama sınavdan çıkar çıkmaz hemen otobüse atlayıp ankaraya gitmiştimmm 24 saatten bile daha az birbirimiz görmüştük ama değerdi...ama snrsında ayrılmak onu orda bırakıp yalnız dönmek her şeyden daha çok koyuyo..mafoldumbenmafoldumbenbide biz sekiz yıldır birlkteyiz ve hiç ayrı kalmadıkkk...askerlik bizim ilk uzun ayrılığımız...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok ben o anlamda demedim aslında şırnak ya doğu ya bazen psikolojisi bozulanlar olabiliomuşş...ama ilgi anlamında gidelii daha çok fazla olmamasına rağmen bende ilgisinin arttığını düşünüorum:)

bizde 2.5 senedir brlikteyz bizimde ilk uzun ayrılığımz ve şimdiden çok zor olduu ama yinede yarın orda olmayı çok isterdim dönüşü zor olsa bileee...

yok ben o anlamda demedim aslında şırnak ya doğu ya bazen psikolojisi bozulanlar olabiliomuşş...ama ilgi anlamında gidelii daha çok fazla olmamasına rağmen bende ilgisinin arttığını düşünüorum:)
anladım canım olabilir tabi doğuda olmak zordur allah yardımcnız olsun :Saruboceq:

bende yemin törenine gidememiştim karabükteydi çok gitmek istedim ama olmamıştı bizde 5 yıldır birlikteyiz 6.yılımıza giricez ve ikimizinde ilk aşklarıyız çocukluk aşkım o benim :1hug: bide aynı sokakta oturuyoruz askerlik bizimde ilk uzun ayrılığımız onun dışında hiç ayrı kalmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…