- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.981
evet cnm az kaldıı...aminnnn hepimzi inşallahhhh:Saruboceq:
kısmet canım bi gün belki gelirsin Bursa'ya a.s benim sevgilimde istanbulda askerlik yapıyo tuzlada çok sanşlı bursadan istanbula düştü :lepi:
bende bursalıyım çok güzel bir şehir ben bursamı çok seviyorum :1rolleyes: arkadaşlar bende bu tickerlerden yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz :kedi:
gerçektenn çok şanslısııınnnızz bizde çok dua ettik bursaya düşsün die ama taaa şırnaka gitti bnmkiii....:uhm: ohhh valla 1.5 saatte istdasınnn...
pekii çok değişio diee bişey dediler değiştimi gerçektenn??
gerçektenn çok şanslısııınnnızz bizde çok dua ettik bursaya düşsün die ama taaa şırnaka gitti bnmkiii....:uhm: ohhh valla 1.5 saatte istdasınnn...
buldun mu nasıl yapıldığını ben anlatayımm??
valla bnmk hiç değişmedii hala aynıı..bence o kişiye göre değişio cnm olaylardan,durumlardan bazı insanlar çok etkilenip bunların etkisinden kolayca kurtulamayabiliolar..o nedenle kişiye göre değişio...
evet tatlım yaa bende yakın yere düşsün die çok dua ettim ama istanbul hiç aklıma gelmemişti duyunca sevinçten çığlık attım :dance: gidiyorum zaten yanına ilk uzun ayrılığımız hala alışamadık :sinifsinif: olsun canım ya sağlığı yerinde olsun yeter ki
bende duyunca çığlık atmıştım ama üzüntüdennnn:roflol:şimdi alıştık allaha şükürr rahat sevgilimdee...dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda ben başka bişi istemiommm....:Saruboceq:
pekii çok değişio diee bişey dediler değiştimi gerçektenn??
bende aynen çığlık atmıştım ama çoktan asla aklıma gelmezdii şırnakk...bidee yarın yemin törenleri var okadr isterdimki orda olmakk....
bende duyuyorum bu lafı gelince değişiyo eskisi gibi olmuyolar rahatlığa alıştıkları için fazla sıkmaya gelmiyo diyolar ama bilmiyorum ben kötü anlamda bi değişiklik yaşamadım sadece eskisinden daha fazla üstüme düşüyo olumsuz bi değişme olmadı geldikten sonrada olacağına inanmıyorum
bnm sevgilimin acem birliği ankaradaydı ama bende gidememiştim yemin törenine çünkü o gün bursada sınavım vardıı:çok üzgünüm: ama sınavdan çıkar çıkmaz hemen otobüse atlayıp ankaraya gitmiştimmm 24 saatten bile daha az birbirimiz görmüştük ama değerdi...ama snrsında ayrılmak onu orda bırakıp yalnız dönmek her şeyden daha çok koyuyo..mafoldumbenmafoldumbenbide biz sekiz yıldır birlkteyiz ve hiç ayrı kalmadıkkk...askerlik bizim ilk uzun ayrılığımız...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anladım canım olabilir tabi doğuda olmak zordur allah yardımcnız olsun :Saruboceq:yok ben o anlamda demedim aslında şırnak ya doğu ya bazen psikolojisi bozulanlar olabiliomuşş...ama ilgi anlamında gidelii daha çok fazla olmamasına rağmen bende ilgisinin arttığını düşünüorum:)
anladım canım olabilir tabi doğuda olmak zordur allah yardımcnız olsun :Saruboceq:
bnm sevgilimin acem birliği ankaradaydı ama bende gidememiştim yemin törenine çünkü o gün bursada sınavım vardıı:çok üzgünüm: ama sınavdan çıkar çıkmaz hemen otobüse atlayıp ankaraya gitmiştimmm 24 saatten bile daha az birbirimiz görmüştük ama değerdi...ama snrsında ayrılmak onu orda bırakıp yalnız dönmek her şeyden daha çok koyuyo..mafoldumbenmafoldumbenbide biz sekiz yıldır birlkteyiz ve hiç ayrı kalmadıkkk...askerlik bizim ilk uzun ayrılığımız...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hadi kızlar hepinize ii gecelerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?