- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.121
wan başkalede jandarma :sinifsinif: bi bilgisi olan paylaşsın lütfen:gitme::gitme:
evet öle sen iyi olki ona destek olki oda orda ii olsun canım
kız jeloo senin şu mehtap artık gelsin de sırada ben varım yaw:jeyyar:
CANIM BENİM NİŞANLIMDA VANDA ÖZALPTEYDİ ŞİMDİ İKİ AYDIR MERKEZDE ŞUAN İZNE GELDİ GİDİNCE MERKEZDEDE KALABİLİR ÖZALPE SINIR BÖLGESİNE GERİDE GİDEBİLİR...AZ ÇOK BİŞİLER ANLATTI ORAYLA İLGİLİ VE BUNLARIN İÇİNDE BAŞKALEDE VARDI SANA İİ BİŞİLER SÖLEMEK İSTERDİM AMA İİ DEİL BEN İİ BİLİODUM HEP NİŞANLIMI ŞİMDİ GELDİ ANLATTI YAŞADIKLARINI O ANLATTI BEN HÜNÜR HÜNGÜR AĞLADIM ZOR ORDA ASKERLİK YAPMAK ŞARTLARI ÇOK ZOR EZİYOLAR ÇOK ADAMI BEN ÇOK ŞÜKÜR ÖLE BÖLE 4 AYA DÜŞÜRDÜM ŞAFAĞIMI ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM DESTEK OL ONA SAKIN AĞLAMA VE SAKIN ÜSTÜNE GİTME HİÇBİŞEKİLDE NE YAĞARSA YAPSIN SEN SUS SAKIN ÜSTÜNE GİTME SANA ÇOK SAMİMİ SÖLÜYORUM BUNU SONRADAN PİŞMAN OLMA BEN ÇOK İLGİSİZ DİE SOUK DİE BİRAZ BOZUK ATMIŞTIM BANA OTURDU Bİ ANLATTI YAŞADIĞI ŞEYLERİ KEŞKE YAPMASAYDIM DEDİM ONUN YERİNDE BEN OLSAM EMİNİM ÇOK DAHA KÖTÜ OLURDUM ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM ÜZÜLME SAYILI ZAMAN GEÇİYO...:teselli::çok üzgünüm:
demek o kadar kötü :sinifsinif: peki seninki askerligini ne olarak yaptı jandarma mı
yok canım jandarma deil normal piyade benimki...
piyedelerde operasyona gidiyomuş ama jandarma köylerde geziyomuş diye duydum off çok zormuşş teşekkür ederim yinede bilgi werdigin için Allah hepsini korusun:gitme:
amin hayatım üzülme üzülmenin bişeye faydası yok elde deil biliorum ama napalım çaresiziz tek çaremiz tek dayanağımız dua Allaha emanet hepsi paşalar gibi yapıp döncekler inşallah...:çok üzgünüm:
mafoldumbenmafoldumben
inşallah .. dayanılcak gibi değilmiş aldıgım nefes bile boğazımda düğümleniyo haftaya izne gelio görücem inşallah herşey daha güzel olacak geldigi günü de görcem inşallah o rahat olsun huzurlu sabırlı güçlü olsun ben başka bişey istemiyorummmmafoldumbensenağlamasenağlama
mafoldumbenmafoldumben
inşallah .. dayanılcak gibi değilmiş aldıgım nefes bile boğazımda düğümleniyo haftaya izne gelio görücem inşallah herşey daha güzel olacak geldigi günü de görcem inşallah o rahat olsun huzurlu sabırlı güçlü olsun ben başka bişey istemiyorummmmafoldumbensenağlamasenağlama
Yemin törenine ve ilk Evlilik yildönümüze son 4 gün :sinifsinif:
aaa sizin de mi 30unda ne güzel :)
nerde olacak töreniniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?