Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 75 ARDAHAN'A SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

ben geldimm cnmmmmkaydirigubbakcemile3 evet iki tane moon olunca karışabiliooo ama sadece moon bnm 610'umda varrrr:roflol:
nasılsın cnm nasıl gidiooo....

canım iyi idare diyoruz gemisi istanbulda 20 gün kaldı gitti sonunda baya görüştük 4.5 aydır asker ve sürekli görüştük artık bundan sonrası ne olur görcez aman yapsın gelsinde napalım:) sen nasılsın nasıl gidiyo az kalmış benim daha 326 gün var bekliyoruz

valla çok şanslısınnnn:dance: bundan snrsıda güsel geçer inşallah...bende beklemeye devam az kaldı evet ama bnmki taaaa şırnak'ta:çok üzgünüm: allahın iniyle bitsede kurtulsak artıkkk..seninkide su gibi geçsin inşallahh...:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canımcım:1hug: bu şans inşallah hep olurkaydirigubbakcemile3 hepimiz için.şırnak onu sana geri vericek en kısa zamanda sen üzülme canım tamammı:) bol bol dua etmekten başka çaremiz yok birde sabırla beklicez muradımıza ericez hep beraber:) bugünde bitti allaha şükür ben çıkıyorum canım herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda sevgilinizi görün inşallah:)

inşallah cnm..vericek tabi bırakırmıyım ben sevgilimiiiisengözlerimebaksanab aynen dediğin gibi sadece beklicezzz ...sanada ii geceler cnm ...amiinnnn inş...:Saruboceq::Saruboceq:

:hooray:turkbayragiŞAFAK 75 ARDAHAN'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…