Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm bayanlar acil fikir yardımınıza ihtiyacım var eşimin dogumgünü yaklasıyor ben ona bır hedıye gndermek istyorm ama ne gndercegm konusnda bır fkrm yok deneyımlı olanlardan fkrler beklıyorm manalı bişi olmasını istyorm cnku bu ılk ynlız gecırecegmz dgmgnu......Çok üzgünüm çoook

ya giyim parfüm trzı bişi düşünmüyorm deişik bişeyler düşünüyorm farklı tarzda ama ne olabilcegı konusnda fıkre ihtyacm var canım

anladım canım azcık düşüneyim farklı bişey bulursam yazarım ama
bak öneriler bölümündede değişik şeyler yazıyordurkaydirigubbakcemile2

bide askeriyeyemi göndericeksin:gitme:

anladım canım azcık düşüneyim farklı bişey bulursam yazarım ama
bak öneriler bölümündede değişik şeyler yazıyordurkaydirigubbakcemile2

bide askeriyeyemi göndericeksin:gitme:

süpriz olmasını istıyorm kargoyla gonderim dıyorm onuda gdıp alması gerek suprız kacıcak askerıyeye gndereblırmıyım gnderecegım seye baglı bu bırazda bıde eşim komutan soforu ne zamn nerde oldugu bellı deıl gndercegm seyın elıne ulasmadan kaybolmasınıda istemıyorm bıde gndermek istedgm hedıyenn yanında mektup ve ftgraf dusunuyorm ben....

çok iyi düşünmüşsün canım bencede kargo daha iyi olur hem elden alır hemde
alınca yalnız açara.s.

çok iyi düşünmüşsün canım bencede kargo daha iyi olur hem elden alır hemde
alınca yalnız açara.s.

ama bugun kargo kurallarında mektup oldgnda kargo ile gnderılemez dıo offf yaa napcam ben saskına dondum yaa bıde sevgılıler gnu ıle eşimin dgmgnu cok yakın buyuzdende manalı bişi istyorm onu sevndrebılecek....oyuzden dgmgnden once sevgılıler gnnde dsunuyorm gndermek..

canım hediyenin içine koyucaksın kim görücek mektubunu senin
ilk kez duydum neden ysakki ala ala:1no2:

kalpli pastada süper olur derdim ama demicem çünküüü
yolda mahvolur

canım hediyenin içine koyucaksın kim görücek mektubunu senin
ilk kez duydum neden ysakki ala ala:1no2:

kalpli pastada süper olur derdim ama demicem çünküüü
yolda mahvolur

benim düşüncem mektubla bırlıkte hedıyeydı ozamn ben hedıyenn içine koyıyım offf kafam karıstı bee ben hedıye kutusunn içine koyarım onu saklarım notmus gbıı:d

internetten baksan bulamaz mıısn acaba canım

bende tam ona bakıodum eşimin tam nerde oldugunu ogrenmem gerek gümüşhanede bıde oralarıda pek bılıp bılmedıgınıde bılmıyorm kargoyu gdıp kendı alıcak pek suprızde olmıcak nası yapıcam gnderdkten sonramı desem sana bişi yolladım gt al falan gbı nası yapsam ya....:çok üzgünüm:

canım o zaman askeriyeye yolla daha ii olur sonuçta yinede sölüceksin ona bence en güzeli askeriyede eline geçnmesi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…