- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.421
bide düşünsene o hafta çarşıya inemediğini bişey olur olumsuzluk olur olmaz bence bu yüzden askeriyeye yollamakta fayda var
GERÇEKTENMİ AYY SENİN KADAR GÜZEL YAPAMAMIŞIM AMA İŞTE GİNEDE SAĞOL HİLALİM EN AZINDAN YANLIŞ YOKMUŞhihoyyyt
BU ARADA BEN DURUMUMU EVLİ OLARAK DEĞİŞTİRDİM AMA MAŞALLH SENDEN DE KAÇMAMIŞ KIZkaydirigubbakcemile3 YA DEDİM Kİ ÖLE OLSUN ŞİMDİ BİZ GÖNÜLDEN EVLİYİZ ONUNLA ÖNEMLİ OLANDA BU DEDİM VE DEĞİŞTİRDİM ÖLE İŞTE :jeyyar:SEFİYORUM ULEEEEEEEEEEEEEdelikafadulden
slm kızlar hayırlısıyla yemin törenini atlattık biz ama bu aralar canm çok sıkkın timlere ayırmışlar benm aşkımı bu haftadan itibaren dağıtıma kadr her perşemde dağa çıkçklarmış cumartesi gelceklermiş off hala inanasım gelmiyo 3gün hiç haber alamıcam bu böle sürcdekmiş dağıtıma kdr komando seçilmedi die sevinirken böle olması çok üzdü beni tam herşey yoluna giriyo derkn altüst oldm resmen komutanlarda toplamış böyle timler halinde doğuya gitçeksiniz demiş off off batıya gelicek die hiç bi umudum kalmadı artık :gitme:
slm kızlar hayırlısıyla yemin törenini atlattık biz ama bu aralar canm çok sıkkın timlere ayırmışlar benm aşkımı bu haftadan itibaren dağıtıma kadr her perşemde dağa çıkçklarmış cumartesi gelceklermiş off hala inanasım gelmiyo 3gün hiç haber alamıcam bu böle sürcdekmiş dağıtıma kdr komando seçilmedi die sevinirken böle olması çok üzdü beni tam herşey yoluna giriyo derkn altüst oldm resmen komutanlarda toplamış böyle timler halinde doğuya gitçeksiniz demiş off off batıya gelicek die hiç bi umudum kalmadı artık :gitme:
cnm bnm hiç üzme kendini allah hayırlısını versin önemli olan o..bnm sevgilimde şırnakta ama rahat allaha şükürr allah kararlıo cnm...:teselli:
komando değilse neden dağa çıkıcakki:uhm:
bunu birinden duymuştum intikale mi çıkıyorlar e benimki daha bişi demedi bakalım:çok üzgünüm: ya çok zor bi durum ya:çok üzgünüm:
deme öyle bi bakmışsın batıya gelir hem yazıcı değilmiydi dağda ne işi var-tatlicadiarzu-
ya canm bilmiyorum pek bişi anlatmadı ama herkes gidiyo dedi bide jandarma timi olarak ayrıldık dedi iyice kafam karıştı ordayken eğitime çııkmıyo fkt her hafta 3 gün intikal olckmış düne kdr yoktu böle bişi yemn töreninden sonra çıkardılar off mafoldumben
ya kıyamam ama seninki giderkende komando olarak gitmişti
yanlış hatırlamıyorsam benimki jandarma er gitti acaba gidicekmi hiç bişey demedi
bakayım ararsa sorayım manisada oda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
orda eğitimi yok 3 günmü gidicek ya zor olucak ya neden çıkartıyolar böle şeylerisenağlama belki gitmez canım ya düşünsene bin askerin binide dağa çıkarırlarmı hiç:sm_confused::sm_confused:
canm mantıklı düşünüyosun ama ya hepsi gider yada hiçbiri oda komando gitti ama saktlığı yüzünden kesn jandarmaya ayırdılar ama şuana kdrda hep yazıcılık yaptı off bilmiyorum kafm valla iyice karıştı 17lik gruplara ayırdılar dedi zaten ordaki dağlar eğğitim içinmi öle anlatılıyo araştırdım biraz kırkağaç çevresi fln sırfdağmış herkese dağ vardır herelde off ne düşüneceğimi şaşırdım valla bişiler oluyo orda pek bişi söylemiyo eskiden oda çok umutluydu en kötü ihtmlçankkleye fln düşerim diodu şimdi hiç heves yapmayalım dio kesn doğuya gitçm ben off o böle karamsar oldukça benm içim daha çok kararıyo neyse sizinde kafanızı şişirdim belki ama tek başıma düşn düşn kafayı yicem :uhm::çok üzgünüm:
ay moralim bozuldu şimdimafoldumben
aslında demişti ocakta bazen konuşamıcaz diye ama hiç bişey demedi bugün banaCADIARZU
anlamadım ki ben e jandarmada olmuş bence bi hafta bi bölüm gider bi hafta bi bölüm:sm_confused::sm_confused:
ay olmadı şimdi böle neden ama ya
canım hepimiz askerimizi bekliyoruz olurmu kafa şişirmek destek olucaz:teselli:
bakayım aşkıma sorayım o da gidicekmil hoş seninki gidiyosa oda gidiyodur
heralde aynı yer bakalım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıkma canını güzelim ya
zaten şubatta kurtulucaz ordan:kedi: rahat yerlere düşerler inşallah
bizde gitmeden doğu kesin diyoduk şimdi batı dioz
tabi kendi aramızda ortada bişi yok nereye gidicekleride şubatta belli olucakmışsenağlama[/QUOT
canm bozma morelini seninki gitçkse söylerdi şimdiye kdr ama nie söylemediki acaba gitmickmi ki ordn kurtulup daha kötü bi yere düşmesnden çok korkuyorum umarım herkes için hayırlısı olur bu tarafa gelirler inşllh zaten çok özlüyorum onu bide böle 3gün görüşemick iyice daralıyorum ya gerçi pazarda çarşı izni var ama oda öğleden sonraymış çünkü yasak varmış orda sabhtn salmıyolarmış bu pazr çıktı 1de zarzor bi net buldu oda cam açılmadı 3saat öle boşa gitti yazışabildk sadece olsn oda yeter her hafta çııksn öle onada şükür :Saruboceq:
[QUOT_;10826739]
canm bozma morelini seninki gitçkse söylerdi şimdiye kdr ama nie söylemediki acaba gitmickmi ki ordn kurtulup daha kötü bi yere düşmesnden çok korkuyorum umarım herkes için hayırlısı olur bu tarafa gelirler inşllh zaten çok özlüyorum onu bide böle 3gün görüşemick iyice daralıyorum ya gerçi pazarda çarşı izni var ama oda öğleden sonraymış çünkü yasak varmış orda sabhtn salmıyolarmış bu pazr çıktı 1de zarzor bi net buldu oda cam açılmadı 3saat öle boşa gitti yazışabildk sadece olsn oda yeter her hafta çııksn öle onada şükür :Saruboceq:
Allah kavuştursun
izinler hemen bitiyo ya b,z daha kullanmadık daha dağıtım var ama eminim çabuk geçiyordur..
yetermi canım yaaa yetmez tabi ama izine gelmesine 22 gün kalsa geçmez
nasıl bi olaydır anlamıyorum canım ya napalım sabır.
bilmem ki canım gidicekmi gitmicek mi bakalım ama gidicek olsa söylerdi bana:sm_confused: beklim bakim:sm_confused:
haklısın canım ya ama hayırlısı diye dua edelim canları sağ gelsinlerde:Saruboceq:
inşallah canım yakınımıza gelsinler:Saruboceq:
3 gün değil canım ya perşembe gitse cumartesi arar seni üzülme :teselli:
evet bizede vardı sen yemin törenine gittin mi ben gitmedimmafoldumben
biz nette konuşamadık ful heryer dedi
evet ya çıksınlar da şükür cnm yaÇok üzgünüm çoook
haklısın canım ya...ama geçmiyor meretmafoldumbenaynen öyle canım ya,keşke kalanı da böyle çabuk geçse
bu kadar sabrettik 130 gün daha dayanıcaz napalım
intikali yazmışsınız canım benim aşkım da ordayken gitti bi kere
komutanı insaflıydı Allahtan üşütmüştü öksürüğü artmıştı diye çıkarmadı daha
iyimiş canım ya gene yüzünü görüyosun en azından ben daha göremedimvalla bende gidemedim canm ablaları gitti bi tanıdıkta kaldılar ordada pc varmış şükür 2gün sürekli nette görüştk aşkımla yüzyüze olmk gibi deil ama onada razıyım artık biraz önce konuştuk jandarma olarak kalmış artık dışaro eğitimlerede çııkıyomuş başladı şimdi askerlik dio kıyamam ona hasta fln olmasa bari :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?