Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pazar günü gidiyo canımm .1.5 sene sonra gelicek nası gelicek çok merak ediyorumm

susu bende merak ediyorum değişirse kahrolurum valla şimdilik telde falan bi değişme olup olmadığını hissetmiyorum ama askerden dönünce ya deişirse diye korkuyorum açıkçası
Bide erkek arkadaşım 22 yaşında off değişirmi diye korkuyom bende..Siz ne kadar zamandır çıkıyosunuz kaç yaşında sevgilin?

kız iki üç kilo neki yawrum yaa ben 48 dim şimdii 54 oldum basenlerim ve kalç.am çok fena çıktı göbeğimde başladı şimdi çıkmaya çok kötü oluyorum aynaya baktıkça hiçbi eteğim olmuyo artık yaa....

amin canım amin ben bizimde 3.5 senemiz oldu.
son günlerde bana soğuk gibi geliyo sankı bizimki yada ben pskolojık olarak oyle sanıyorum normalde üstüme çok düşer:1rolleyes:

benımkıde 22 yaşında 3.5 seene oldu canım.tabıkıde değişmese bile baya goremıcemız için bize deıgısık de gelebilir.inş. oyle bi farklılasma olmaz yaeyvahedigeldismile sizin ne kadar oldu

pazar günü gidiyo canımm .1.5 sene sonra gelicek nası gelicek çok merak ediyorumm

ah canım benim Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin nereye düştü acimiliğinde...

bende zayıfladım vallaaklinialirimsmile
her gören sana noldu diyo

ohhh ne güzel şimdi zayıflarsın evet ama gidince kilo alırsın vakit geçmiyo die düşündükçe yemeğe sarılırsın...ohaoldumsmile

ay ne biliyim o 2 3 kiloda batıyo bana canım şöyle etek pantolon giyince yanlardan etler pötlemiyo mu deli oluyorumguclubacismile
Bide ben çok kahve içiyorum nescafe günde 3 bardak içiyorumdur sütlü ya oda kilo yapıyo pehhh ne yesek kilo yapıyo yahu bende az yemeye çalışıcam pazartesiden itibaren şu fazlalıkları eritelimaklinialirimsmile
Senin aşkının gelmesine daha var o zamana kadar verirsin o kiloları çok bişey değil canım

kütahyaya düştü havacı olarak orasıda buz gibi oluyormus üşicekk sevdicegğimkaydirigubbakcemile3
vallaa şöyle 2 kilo alsam iyi olur yaniaklinialirimsmile

benımkıde 22 yaşında 3.5 seene oldu canım.tabıkıde değişmese bile baya goremıcemız için bize deıgısık de gelebilir.inş. oyle bi farklılasma olmaz yaeyvahedigeldismile sizin ne kadar oldu

maşallah kuzum Allah bozmasın
Bizimde 13 ay oldu inşallah değişmezler askerde daha çok kıskançlık oluyo ama zaten kıskançtı iyice kıskanç oldu sevgilimohaoldumsmile
Kıskançlık huyu varmı senin sevgilinin canım

turkbayragi olmazzmıı hiçç ara sıra esiyo geçenlerde etek giymiştim arabadan indirmedi beni ya gezemezmısım öylekaydirigubbakcemile3
olsun ama ben seviyorumm. bende onu çok kıskandıgım için gecınıp gidiyoruz:sm_cool:

amin canım amin ben bizimde 3.5 senemiz oldu.
son günlerde bana soğuk gibi geliyo sankı bizimki yada ben pskolojık olarak oyle sanıyorum normalde üstüme çok düşer:1rolleyes:

evet bitanem biraz soğuk davranıyo olabilir ama farkında bile deildir istemeden yapıyodur onun şimdi kafası öyle doluuuu öyle dolukiiiiii asker psikolojisi çok farklı oluyo gerçekten biz öle böle bitirdik sayılır çok şükür ve sana tecrübeli yaşamış biri olarak konuşuyorum zaman zaman koğpuk soğuk tavırlar sergilicektir ama bu seni düşünmediği için fana deil tam tersi düşündüğü üzüldüğü özlediği için yapıyo olcak ne yapıyosa bitek nazı sana geçtiği için zaman zaan sana kızıcak etten püften şeyler için,hiç olmadık şeylere alınıcak ne bilim bunun gibi bi takım şeyler olcak eğerki biz arkamızı dönmez tavır takınmaz ateşin üstüne benzinle gitmezsek kazanırız ama yok o yapıyo banane bende bekliyorum onun kadar bende çekiyorum yapamaz bana bunu haketmiyorum deyip bizde onun yaptığına karşılık vermeye kalkarsak kaybederiz canım o yüzden sen sen ol sanki evli kadınmışsında eşinin yükünü hafifletmeye çalışıyomuşsun gibi hareket et döndüğündede olucaktır illaki ilk evrelerde soğukluk falan ama bi zaman sonra açıldıkça artık askeriyede olmadığının farkına vardıkça eskisi gibi olucak hatta çok daha ii olcak artık çok daha ii kıymet bilio olcak bunları unutma hayatım olurmu şimdiden Allah kavuştursun bitanem...

benim aşkımda eteğe hayır diyenlerden oysa ben etek giymeyi çok seviyomzemuszemus
Sevdiğimiz için boyun eğiyoz napalımolumunekankayizsmile

tşk.ederimopuyorumnanaktan iyi oldu sizlerle konusmak iyiki varsınız valla bundan sonra burdayım hep:kedi: dışarıda herşeyimi anlatabıldıgım derdımı paylasabıldıgım dostum yokbilmiyorumkismile
söyledıgın şeyler çok iyi geldi canımm
:asigim:

canım benim,bende ii gelsin die söledim zaten sevindim... canım asker yolu beklemek çok farklı bişi ızdırabıda çok farklı guru verici yanıda çok farklı,sen kime ne dersen de kimse anlamaz seni herkes ayyy Allah kavuştursun der kuru kuru bu derdi anca yaşayan anlar yaşayan bilir sana kim ne derse desin bunu yaşayanlar kadar ikna edici olmaz sözleri bunu unutma canım...

kızlarrr kimse yokmuuuu nasılsınız

susucum gönderdin mi sevdiğini Allah kavuştursun.a.s.

didemim karşılaşamadık cnm.

ümmücüm canım aynen ya asker beklemek sabır gerekiyor banada soğuk gibi gelince saçmalama
diye kendimi mantıklı düşünmeye davet ediyorum:icecream:

evet canım işte buu,yapmamız gerekende bu önce kendimizi desteklicezki sevdiklerimizin yanında dik durabilelim onlara destek olabilelim...:asigim:

ayy utandım yaww,, sanal manal demiyorum hayatım gerçekten değer veriyorum o yüzden buyur sende katıl sohbetimize seni pek göremiyorum burda hayatım hangi topiğe takılyosun...

ne güzel canım çok canayakınsın sanal olsada bunu hissetiriyorsun
nişanlılar topiğine takılıyorum arada öyle çok fazla takıldığım topik yok
ama bundan böyle burayada bakacağım inşallah
bir kere yazmıştım buraya sanırım ondada karşılaşmadık seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…