Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yavruşum bende 14 şubata ayarladım kendimi hem benim doğum günüm 14 şubat sürpriz neyin yapıcaktım aşkıma ama olmıcak sanırım çünkü ileri almışlar suu bizim sevdiklerimize uzun acemilik yaptırdılar ya çocukların perti çıktı kıyamıyorum ben yaa 1ay acemilik yaptırsalardı keşke şansızız biz efkarlandım bak:içelim:
Valla şu programdan anlamıyorum linkini özelden mesaj atsana kuzum

tamam kuzu hemen atayım dicem ama nerden indirdiğimi unuttum dur bakayım bi
özele yazayımolumunekankayizsmile kuzu acemiliğin uzun olmasına sevinelim yoruluyolar ama acemiliğin tehlikesi yok
ya ileri atmasınlarsenağlama

Tamam suu bulunca atarsın canım acelesi yok aslında haklısın acemılık güüvenli aman ben özlemekten sağlıklıda düşünemiyorum artıkdelikafadulden
Seht az kalmış ama ne güzel zor geçtimi beklerken gnlerin çabuk geçiyomu yaa

Burda çok güzel geçtigi kesin yarış gibi sanki ilk günler hergün isyanlardaydım çok fenaydım ben ya: )
4. aya girdim bi zamandan sonra alışıyorsun canım acemiligi bitsin hiç anlamayacaksın bak seht söyledi dersin : ) önemli olan aslında ayrı kalmak degil önemli olan aynı şeyleri hissedebilmek yanında oldugunu her zaman ondada sorun yoksa hiç canını sıkma..

ya ben bide çalışmıyorum çalışsam vakit geçirirmde evdeyim devamlı aklımda o fikrimde o yakında delirebilirimdelikafadulden
Sen nasıl vakit geçiriyosun canım

resim yapıyorum: ) kendine bişeyler bul ben havuza yazılıcam mesela bende şuan çalışmıyorum.. sevdigin bi konuyla ilgili kursa yazıl.. ben resim yapıyorum o burdayken sürekli bana derdi resim yap unutucaksın bişeyler yap falan hiç canım istemiyordu bi gitti ilham gelmeye başladı onu düşünürken çok güzel şeyler yapıyorum..

bunu bildiğim için her anımı dua ile geçiriyorum bende çünkü elimden başka birşey gelmiyor.
ve içimi en güzel böyle rahatlatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…