Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didemcimmm,kafaları farklı mı çalışıyo oralarda,emir altındalar diye mi,bilmiom ama inan bi gariplik var üstlerinde..
tek değilsin bunu bil..
ama geçici durum..
baskı altındalar ya garipleşmeleri bundan,doğru düşünemiyolar tatlım..
SA KINNN Ü ZÜLL MEEEEE

Sağolasın canım sizde olmasanız off..Hep bizden anlayış bekliyolar onlarında azcıkta olsa bize karşı anlayışlı olmaları gerekir..kendisi diyo bana günüm çok çabuk geçiyo eğitimden diyo bak ne güzel çabucak geçiyo ama benimki öylemi ben evdeyim çalışmıyorum izne gelicek diye bana gelen iş teklifini bile geri çevirdim yeterki zamanımız daha cok olsun cok görüşelim diye evde oturupta asker beklemek kolay şeymi oyalanıcak bişey yokk ayy neyse cnm kafanı şişirdim dolmuşum baya

bende evdeyim artık bi süredir..
evet haklısın vakit geçmiyo bi türlü..
onların çabucak geçiyomuş günleri,koşturmacaları çok..
ama bide şööle düşün,biz evimizde,alıştığımız ortamdayız,sıcacık,
onlar gurbette,emir altındalar,buzzz gibi havada..

onların şevkate daha çok ihtiyaçları var bu durumda dimi tatlım..
döndüklerinde sorulur bu günlerin hesabı nasıl olsaa:)))
sağsalim dönüp gelsinler inşallahhhh herbiri...

Ya hayatım haklısın tabi ama bizde burda bekleyen tarafız 2 güzel sözcük söylemek zor mu yahu..Ben bugunden bugune hiç demedim ona neden aramadın neden şunu yapmadın diye rahat bıraktım anlayışlı oldum hepp hatta ve hatta dedimki yarın çarşıya çıkıcaksın arkadaşlarınla cafeye git kahve iç otur sohbet et bile dedim hemen çarşıya çık internet cafe bul diye bi baskı bile yapmadım ama sorucam bunların hesabını ona görücek o gelsin bi

canımmmm diyorum ya,düzgün düşünemiyolar diye zaman zaman..
aklı başına gelir hemencecik,neettim ben didemime diyee,bekle ve gör:)
sen duanı eksik etme tatlım..

Sırf o sinir olmasın diye kadıköy taksim oralara bile gitmedim gezmeye alışverişe aklı bende kalmasın diye bugün gidicektim alışverişe şansıma kar yağdı şansıma tüküriyim ben

hey Allahım güldürdün beni kısss..kaydirigubbakcemile3
bak üzüntün hafifledi işte,espride yaparmış didemciimm,aferim ona çok sevindim daha iyi olmana tatlım:)

hey Allahım güldürdün beni kısss..kaydirigubbakcemile3
bak üzüntün hafifledi işte,espride yaparmış didemciimm,aferim ona çok sevindim daha iyi olmana tatlım:)

Sayende cnm konuşunca rahatladım biraz sağolasın..
Ya ama en çokta şuna üzüldüm konturu bitti beni arayınca akşam çaldır ben arıyım diyorum gerek yok yarın nette görüşücez zaten diyo normalmi sence bunu demesi sinir etti beni yaa..

senin araman konusunu gurur yapmış olabilir mi acaba?
çok sevindim daha iyi olmana canım benim:)

sende sağol tatlım:)

çok şükür iyi benim askerim,maşallah ona:)
dayanıyo işte sabrediyo napsın..

merhaba kızlar hava muhalefeti yüzünden tatil oldu iş yerinde bende aşkımla buluşayım dedim ama malesef oda olmadı bi sinemaya yapalım dedim oda kar izin vermedi :sinifsinif:

inşallah canım yaa...bu 2 defa oluyor askerlik mazereti ile
Allah'ım hayırlısı ile bir gelsn inşallah telafi edeceğim...
sağol güzel dileklerin için...

Sende şanssız günündesin bugün galiba...
aman bizim şansımız böyle işte :umursamaz:

durust olmak gerekırse benım nısanlım gıdelı bı hafta oldu bı hafta ıcınde 5 kez aradı ama sadece 2 sınde samımıydı dıgerlerınde coookkk soguk konustu hele ılk aradıgında sankı yabancı bırını aramıs gıbıydı bilmiyorumkismile
askerlık pısıkolojındendır dıyorum yanlız kaldı bunaldı falan dıyıroum kendı kendıme. bakalım 20 gun sonra gelecek o zaman alırım ıfadesını neden boyle oldugunun ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…