- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.661
didemcimmm,kafaları farklı mı çalışıyo oralarda,emir altındalar diye mi,bilmiom ama inan bi gariplik var üstlerinde..
tek değilsin bunu bil..
ama geçici durum..
baskı altındalar ya garipleşmeleri bundan,doğru düşünemiyolar tatlım..
SA KINNN Ü ZÜLL MEEEEE
Ya hayatım haklısın tabi ama bizde burda bekleyen tarafız 2 güzel sözcük söylemek zor mu yahu..Ben bugunden bugune hiç demedim ona neden aramadın neden şunu yapmadın diye rahat bıraktım anlayışlı oldum hepp hatta ve hatta dedimki yarın çarşıya çıkıcaksın arkadaşlarınla cafeye git kahve iç otur sohbet et bile dedim hemen çarşıya çık internet cafe bul diye bi baskı bile yapmadım ama sorucam bunların hesabını ona görücek o gelsin bi
canımmmm diyorum ya,düzgün düşünemiyolar diye zaman zaman..
aklı başına gelir hemencecik,neettim ben didemime diyee,bekle ve gör:)
sen duanı eksik etme tatlım..
İnşallah cnm inşallah..
Bide orda arkadaş ortamı bulmuş bensizlik zor gelmiyo herhalde çok sinir oldum ona ya çokalsanaalsanasmile
Allah iyiliğini versin e mikaydirigubbakcemile3
olma sinirrr,napsın çocuk,vakit geçirmeye çalışıyo işte..
Sırf o sinir olmasın diye kadıköy taksim oralara bile gitmedim gezmeye alışverişe aklı bende kalmasın diye bugün gidicektim alışverişe şansıma kar yağdı şansıma tüküriyim ben
hey Allahım güldürdün beni kısss..kaydirigubbakcemile3
bak üzüntün hafifledi işte,espride yaparmış didemciimm,aferim ona çok sevindim daha iyi olmana tatlım:)
senin araman konusunu gurur yapmış olabilir mi acaba?
çok sevindim daha iyi olmana canım benim:)
sende sağol tatlım:)
çok şükür iyi benim askerim,maşallah ona:)
dayanıyo işte sabrediyo napsın..
Atarsa yarın ŞAFAK:31 hemde bebeeemin doğum günü ama ben yanında değilim o yanımda değil mafoldumben
sağol tatlım.. hepimize..Maşallah cnm Allah sabır versin..
Morelim bozuk kızlar sevgilim aradı az önce konuştuk kartında 5 dksı kalmış kapanabilir dedi yarın çarşıya çıkıcakmış nete girerken haber vericekmiş..Bugünde eğitim yokmuş tv izleyip müzik dinliyolarmış...Ama benimle çok soğuk konuşuyo 1 haftadır ne seni seviyorum ne de seni özledim hiçbirini demiyosenağlama..Bugün aradığında yanında kimse yoktu bi seni seviyorum özledim diyebilirdi demedi..Akşam çaldır ben arıyım dedim gerek yok yarın görşücez dedi insan sevdiğiyle konusmak ıstemez mi ben konusalım dıye can atıyorum bana dedıgıne bakın..deminden beri ağlıyorum deli gibi niye böyle soğuk bana karşı ağzıma lokma koymadım sabahtan beri çok morelim bozuldu çooksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?