Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaaa kızlar farkendamısınız bu plakalara düşenlerin listesi ne kadar azaldı yaaa bize bol bol yer açıldı az kaldı geniş geniş yayılcaz o listeye vallaa biz gidincede şafağı yarılayanlar azalcak elinizi çabuk tutun kızlaar bak yerimiz boşalıyo kaptırmayın kimseye gelin hemencik...sositososito

ümmücümm ellerine sağlık arkadaşım,şafak tablosu hergün daha bi güzelleşiyo valla:)

:hooray:turkbayragiŞAFAK 47 MARDİN'E SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Şafak: 32

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

hihoyyyt:asigim:şafak 404:asigim:hihoyyyt
:Saruboceq:Allah'ım sevdiğimi korusun:Saruboceq:
400 lerden kurtulmaya son 4
:hooray: 21 diyarbakıra selam:hooray:

Morelim bozuk kızlar sevgilim aradı az önce konuştuk kartında 5 dksı kalmış kapanabilir dedi yarın çarşıya çıkıcakmış nete girerken haber vericekmiş..Bugünde eğitim yokmuş tv izleyip müzik dinliyolarmış...Ama benimle çok soğuk konuşuyo 1 haftadır ne seni seviyorum ne de seni özledim hiçbirini demiyosenağlama..Bugün aradığında yanında kimse yoktu bi seni seviyorum özledim diyebilirdi demedi..Akşam çaldır ben arıyım dedim gerek yok yarın görşücez dedi insan sevdiğiyle konusmak ıstemez mi ben konusalım dıye can atıyorum bana dedıgıne bakın..deminden beri ağlıyorum deli gibi niye böyle soğuk bana karşı ağzıma lokma koymadım sabahtan beri çok morelim bozuldu çooksenağlama

hepsi bi acaipleşti bu askerdekilerin ama heeee!!
üzülme tatlım sen,geçici bişeydir KESıNLıKLE..

hepsi bi acaipleşti bu askerdekilerin ama heeee!!
üzülme tatlım sen,geçici bişeydir KESıNLıKLE..

ınşallah cnm ama inan vallahi kahroluyorum hadi rahat olmadığı bi yerde olsa anlayışlı olucam ama ben çalışmıyorum evde gözümü telden ayırmıyorum arasada sesini duysam diye bana böyle davranmaya hakkı yok çok üzdü beni içime atıyom ona söylemiyom ama gözyaşlarım durmuyyo bi türlü hem içime hem dışıma akıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…