- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.721
yarılansın bizimde artık yawwww belki daha çabuk geçermafoldumben
NERGİS ve İLDEMMM nerelerdesin siz kızlar yaaa uğramıyosunuz artık eskisi gibi yaa...bilmiyorumkismile
TATLIM EVET GERÇEKTEN ÇOK ÇABUK GEÇİYO AMA 150 DEN AŞAĞISI SANKİ YAVAŞ YAVAŞ UZUYO GİBİ OLUYO YAVAŞ YAVAŞ ZORLAŞIYO AZALDIKÇA...:1hug:
ayyy cokk mutluyum az once askım aradı opuyorumnanaktan sesını duymak o kadar cokkk ıyı geldıkı cok mutluyum yaa kaydirigubbakcemile3
ama cokkkk soguk burası dıyo senağlama
ayın 12 sınde yemın torenı var kaynanam ve kayınpederle bırlıkte gıdıcez manısaya
coookkkkkkkkkk ıyı gıyın dıyo hatta ust uste gıy burası asırı soguk dıyo offf
ayy cok ozledım onu yaa neysekı az kaldı
dagıtım ıznıde 7 gun olacakmıs kaydirigubbakcemile2
cnm seninde manisadamı askerin.benimde manisa merkezde.onlarında 12şubat yemin törenleri.bizde gidicez ailecek inş.seninki nezaman teslim oldu?
hehe benım kı 15 ocakda teslım oldu
oda manısa merkez batı kısla sanırım
senınkı?
benimkide 16ında teslim oldu oda batı kışlada.
ya seni kendime çoook yakın hissettim olumunekankayizsmile.sende nişanlısın galiba bende nişanlıyım.benimki 1.tabur 4.bölük.izmirdeyim ben yakınız çok şükür.hafta sonu görebildim yani hihoyyyt
yaa ınan su bölük falan işlerinden hiç anlamıyorum benımkı bırıncı bolukmus galıba :kedi:
ayy ne mutlu sana gıdıp gorebılmıssın :gitme: ben cok özledim onu :gitme:
ben gıresundayım o manısada yaklasık 17 saatlık yolda yanı :gitme: senın askerın nasıl rahatmı ?
bu arada ewet bende nısanlıyım. nısanlım oranın cokkk soguk oldgunu soyledı. yada ona oyle geldı cunku bız asırı soguga alıskın deılız buralar o kadarda soguk olmazda bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?