Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BıTEN:336
ŞAFAK:112/KIBRIS 100LERDEN KURTULMAYA 12 GÜN ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq:SENı ÇOK SEVıORUM CANIM KOCACIM :asigim:

:hooray:turkbayragiŞAFAK 45 MANİSA'YA SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Şafak: 30

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

ayyy cokk mutluyum az once askım aradı opuyorumnanaktan sesını duymak o kadar cokkk ıyı geldıkı cok mutluyum yaa kaydirigubbakcemile3
ama cokkkk soguk burası dıyo senağlama
ayın 12 sınde yemın torenı var kaynanam ve kayınpederle bırlıkte gıdıcez manısaya
coookkkkkkkkkk ıyı gıyın dıyo hatta ust uste gıy burası asırı soguk dıyo offf
ayy cok ozledım onu yaa neysekı az kaldı
dagıtım ıznıde 7 gun olacakmıs kaydirigubbakcemile2

cnm seninde manisadamı askerin.benimde manisa merkezde.onlarında 12şubat yemin törenleri.bizde gidicez ailecek inş.seninki nezaman teslim oldu?

hehe benım kı 15 ocakda teslım oldu
oda manısa merkez batı kısla sanırım
senınkı?

benimkide 16ında teslim oldu oda batı kışlada.
ya seni kendime çoook yakın hissettim olumunekankayizsmile.sende nişanlısın galiba bende nişanlıyım.benimki 1.tabur 4.bölük.izmirdeyim ben yakınız çok şükür.hafta sonu görebildim yani hihoyyyt

yaa ınan su bölük falan işlerinden hiç anlamıyorum benımkı bırıncı bolukmus galıba :kedi:
ayy ne mutlu sana gıdıp gorebılmıssın :gitme: ben cok özledim onu :gitme:
ben gıresundayım o manısada yaklasık 17 saatlık yolda yanı :gitme: senın askerın nasıl rahatmı ?
bu arada ewet bende nısanlıyım. nısanlım oranın cokkk soguk oldgunu soyledı. yada ona oyle geldı cunku bız asırı soguga alıskın deılız buralar o kadarda soguk olmazda bilmiyorumkismile

evet Allahtan yakınız yoksa nasıl geçer zaman bilmiyorum.benimki rahat olduğunu söylüyor manga başımı ne olmuş.ilk zaman zorlandı biraz.ama alıştı.hergün konuşuyoruz telde orda çalışan bi tanıdık var.onun cebinden arıyo ama klübeler çok kalabalıkmış ve boş zamanları olmuyomuş merak etme yani arıyamazsa.buaralar her yer soğuk manisada öle haftasonu çok üşüdük.içlik aldık hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…