Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu arada dağıtıma geldiğinde zamanı çok iyi
kullanın kızlar sizde göreceksiniz izin
çok çabuk geçiyorakannehir

evet valla.çok zamandır yokmuş gibi.halbuki daha 9gün oldu benimde.6yıl nerdeyse hergünüm onla geçti.şimdi yanımda değil.hiç bişi yapasım yok onsuz.

bu arada dağıtıma geldiğinde zamanı çok iyi
kullanın kızlar sizde göreceksiniz izin
çok çabuk geçiyorakannehir

ben sımdıden paln yapmaya basladım bıle hihoyyyt
ama hıc ıyı kullanamıcam gıbıme gelıyo bilmiyorumkismile
malum asker ve gıdecek herkes ozledı annesı babası ebede dedesı kafamçokkarıştı onlardan bana sıra bıle gelmez
ben tabı sıranın en onundeyım ama işte offfffffff kesın mısafırlerı falan olur basbasa kalmak zor olacak kafamçokkarıştı

geçenlerde benimde nişanlım söyledi.bi komutana çok sinir olmuşlar.ben su katılmamış eşşeğim diye bağırın demiş.bunlarda bağırmamışlar.komutana kapak olmuş.
ama çok siniri bozulmuş benimkinin.hatta o yüzden aramadı o gün konuşamadık.bende boşver takma kafanı dedim.destek olmaktan başka ne yapabiliriz.

ay ne manyaklar var ya acaba ne zevk alacaktı onlar oyle deseler akannehir

evet valla.çok zamandır yokmuş gibi.halbuki daha 9gün oldu benimde.6yıl nerdeyse hergünüm onla geçti.şimdi yanımda değil.hiç bişi yapasım yok onsuz.

anlıyorum canımbizde öyleydik
sizinki benden daha yeni
nişanlım 43 günlük asker
bizde süreki beraberdik
gidince ilk zamanlar çok garip oldum
halada yeni alışmaya çalışıyorum
ama biliyor musunuz kızlar
2,3günde bir aramasına alıştım artık
demekki insan yavaş yavaş alışıyormuş herşeye...

canım zaten nişanlın geldiğinde onunda gözü senden başka
kimseyi görmeyecek
geldiğinde hak vereceksin bana
tabii anne babasınıda özlemiştir ama
sevdiğinin yeri apayrı
sen ne yap ne et çoğu gününü
onunla geçirolumunekankayizsmile

evet yaa aynen.gelen giden çoook oluyo.giderkende öyleydi.biz onu görmeye gittiğimizdede öyle.annesi babası bide akrabalar derken.bakalım bize ne zaman sıra gelicek.

off ınsaalh oyle olur. her aradıgında yemın torenıme gelıyorsun demı dıye soruyo cok ozledım dıyo :) ben gelmım kardesın gıtsın dıyorum cunku sayılı adam alınacakmıs asker basına 5 kısı akannehir

aman bosver onu gelıncede gorurum dıyo bana yerimseniben

çünkü senin yerin ayrı
askerdeyken en çok sevgililerini özlüyorlarmış
nişanlım hep söylüyor bana sadece seni özlüyorum diyor:asigim:

hadi yaa kişi sayısı sınırlımıymış?bak onuda bilmiyodum.ama nişanlın seni görmek ister zaten.sen git.napcak kardeşini

ewet canım sınırlıymıs bız normalde daha fazla gıdecektık gecen nısanlım ben sıze demeyı unuttum asker basına 5 kısı dedı
hatta 4 bıle olabılırmıs duruma gore dedı
bız buradan 3 kısı gelıcez ama ızmırde amcası var oda esı ıle gelecekmıs 5 kısı oluyoruz ınsallah dısarda kaln olmaz yoksa kotu olur valla :1no2:
dusun orada 5 bin kişilermıs herkes kafasına gore adam getırse nereye sıgar onca ınsan kafamçokkarıştı

evet canım bu yönden şanslıyız
aileler falan iyi anlaşıyor şükür
melisim sende gidecek misin yemin törenine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…