Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım nerelerdesin sen yaaa özledik çok vallaa...
pc bozuktu düzeldi artık heralde bu kadar aksatmam tatlım yaa fırsatını bulunca kaç gel...opuyorumnanaktan

benim pc artık beni boşadı kaç senelik artık atın beni diyor ama atamıyoruz para yok yenisine bunla idare etmeye çalışıyoruz yaşlandı artık hergün bi yeri ağrıyo tam tamir oldu diyorum tekrar başka yeri gidiyo.idare edin beni böyle artık

şafağı bitmeyen insanmı var herkesinki geçiyor elbette seninkide geçecek demiştim bende sana......her nekadar arada problemler yaşansada ben kötü bi insan olmadığıma inanıyorum .herkes için yüreğimde iyi şeyler diliyorum düşmanım dahil olsa kötülük düşünmem.senin içinde inşallah herşey çok çok güzel olsun ...hiç üzülme hiç ağlama hep gül inşallah.....mutluluk kocan çocuğun ve de senin olsun kübracım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şafak:265
200 ler çk çabucak geçio giidolar bnde tam tersi ya zaman hiç geçmek bilmio offffff yaaaa ne zaman kurtulcam şu 200 lerrden:gitme:senağlamasenağlama

ümmücüm eline saglık böle cok güzel olmus liste..ama benim mehtap bır nısan olucak yani bir gün eksik...bir gün bir gündür... :teselli:

ığdır aşkıma iyi bak
onu üşütme,sıcak tut yüreğini
sana nasıl verdiysem,öyle geri ver bana.....

hımmm belki müsait deildr canım ne yaşadığını bilemezsinki hem belkide kontürü yoktur.hem telefonu sokmaması ii olmuş hem elinden alıolar hemde ceza veriolar boşver sokmasın .benimde sevgilim 8 gün aramadığını bilirim o yüzden sıkma canını elbet müsait olduğu zaman arıcaktır.veya sen ara onu canım.mesela bn bakıorum bikaç gün aramıo sonra bn arıorum onu.bir ara istersen askerdekiler genelde sevgililerin aramasını bekliolar bn aramıorum bakalım arıcak mı die canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…