Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oyyy kuzummm kıyamam ben de seviom seni en çokundan kankim olumunekankayizsmile
oyyyy
üzülürüm ama ben bitirdik demek için yaptım onuu:teselli:
geçti ya ona bak sıra bendedelikafadulden
duygulanmaaaa kızzzzz-tatlicadiarzu- kuzum yaaa seviom seni:lepi:

ayyy ınsallahhhhhhhhh opuyorumnanaktan
yaa sımdı bu ustabılrıgıne gıdecekya neyse
ıstedıgı zamanmı ızne gelıyo yoksa askreyıye mı belırlıyo ızın ısını? bılen varmı

tatlım herkesehangi tarihlerde istediğini soruolar sonra eğer o tarihlerde herhangi bişi olmazsa gönderiyolar...

pire gibisin kız fındık faresi seni hop orda hop burda...naniknanik

tatlım herkesehangi tarihlerde istediğini soruolar sonra eğer o tarihlerde herhangi bişi olmazsa gönderiyolar...
pire gibisin kız fındık faresi seni hop orda hop burda...naniknanik

pratikeraklinialirimsmile
bana diene bak sen nerden görüon beni sende ölesin demekkiaklinialirimsmile

BİTEN:338
ŞAFAK:110/KIBRIS :teytey: SON 10 GÜN 100LERDE BİTİOOOO
MÜHÜRLÜKADERİM LİSTELER SÜPER VALLA ELLERİNE SAĞLIK opuyorumnanaktan Bİ GÜNÜN DAHA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜNCE DAHA Bİ MUTLU OLUORUM AYNI ZAMANDA TEPİK YİCEZ İNŞALLAH :Saruboceq: turkbayragi

sözde meltem şafak saymayacaktı .am bak ne güzel oluyor değilmi arkaya dönüp bakması...canım benim az kaldı az daha sabır olumunekankayizsmile

ohh maşşallah maşşallah tez zamanda kolaylıkla inşallah:Saruboceq:

bişi kalmamış hilal hazırla popoyu iyicene kaldır iyice sağlam atalım depüğü geri gelme buralara :Saruboceq::içelim::içelim:

turkbayragi ŞAFAK: 28 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

şafak:266

BAŞKA YOK

BALIKESİR ASKERİME ÇOK İİ BAK

SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM

DAYAN YIKMASIN SENİ BU HASRET ELBET BİTİCEK

ya kıslar bişi sorucam benim hesapladığım şafakla nişanlımın arasında fark var bana göre şafağımız daha fazla ona göre daha önde gidiyo nası oliyi bu yaw:uhm:

senin saydığına göre şafakla ile onun saydığına göre akç canım???
benimde iilk zamanlar öyleydi meğer bu izine gelmiycem diye hesaplamış 10 düşmüştü.
mesela ben 40 dediysem o 30 derdi.

merhaba teskerecı guzeller kaydirigubbakcemile5
askım bugun aradı :1no2: sesı cokkkk kotuydu hasta olmus öksuruyo :1no2:
cok kotuyum dıyo burnum akıyo sılecek pecete bıle yok dıyo :gitme:
karar verdım erkek cocuk yapmıcaz dıyo :roflol: o nıye dedım askere gıtme ısı olmasın dıye dıyo
cok guldum bu lafına valla :roflol:
allahım cabuk gecsın gunlerrrr :gitme:

Aralık 2008den beri say say bitmedi birtek geçen subat ayında dagıtım iznini kullandı tam 1 sene olucak yüzünü görmeyeli offf mafoldumben
Şafak 15 Burdur sabırr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…