Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlar askerin iznini kullanmaması daha mı iyi sizce?
yani o kullanmicaktı ben görmek istiyorum seni dedim. tamam senin için kullanıyim dedi.
çook özledim napiimmm. :asigim: gittikten kaç ay sonra tekrar izni olur??

nasıl yani melikee dağıtıma gelicek sonra belli bir süre gelemicek sonra gelicek işte isterse:icecream:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
şafak:258 çk mutluyum kızlar dün askerlimle mesajlaştım bugün hastaneye muayene olmaya gitti bişeyi yok çk şükür ama izin koparmaya çalışıcak maksat 14 şubata yetişmke için
inş burda lur ya öle çk özledimki onu kızlar dua edin burda olsun ya(

sağol tatlımm çk sağoll...
allahım tez zamanda hepimizi kavuştursun inşallahopuyorumnanaktan

slm kızlarr
sızlere bı sorum daha varr opuyorumnanaktan
tek tıp (12 ay) askerlık konusunun ne zaman yuruluge gırecegı konusunda falan bı bıglnız varmı yada sızn askerlerınız bundan bahsedıyo mu hıc kaydirigubbakcemile5
bugun nısanlım askerlık 12 aya ınecekmıs dedı onu sureklı soyluyorda hıc gırmıyo falan dedım
yok burda baya bı soylentı var olacak dıye dedı fisfisfis
keske olsaaaaaaaa :lepi:

bir senedir gündemde olan bir konu ''tektip askerlik''..
hala mecliste ve geçmesi bekleniyor ama ocak ayında belli olur denilmesine rağmen,belli olan birşey yok henüz..

canım o teeeee benim aşkım askere gittiği zamanda da vardı ondan öncede al benimki 20 gün sonra gelecek tık yok...
sitelere çok girdim baktım ama hiçbir yazı göremedim...
zaten bu ara memleket çok karışık bunun için kimse kolları sıvamaz boşuna beklemesin kimse...
yetkili ağızdan duymadan boşa hayallere kapılmayın benim gibi çok yıkılırsınız sonra
mafoldumben

kızlar yaaa nişanlım 5 gündür aramıyo hiç böle olmazdı yaa hergün arıyodu iki kere armadan durmaz o arkadaşının cebinden ulaşırdı mutlaka ankisörlü bozuk olduğu zaman adım gibi eminim kötü bişi olsu ya hapse gönderdiler yada başka bişi oldu hissediyorum yaa günlerdir huzursuzluk var üstümde biliyorum bişi oldu...bişi oldu...mafoldumben

canımm sen ara askerıyeyi olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…