- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.441
bizimde çok oluyor canım meraklanma iyi şeyler düşün bence. ben de düşünüyorum bazen acaba hapis flan mı diye ama elden bişi gelmiyor beklemekten başka.kızlar yaaa nişanlım 5 gündür aramıyo hiç böle olmazdı yaa hergün arıyodu iki kere armadan durmaz o arkadaşının cebinden ulaşırdı mutlaka ankisörlü bozuk olduğu zaman adım gibi eminim kötü bişi olsu ya hapse gönderdiler yada başka bişi oldu hissediyorum yaa günlerdir huzursuzluk var üstümde biliyorum bişi oldu...bişi oldu...mafoldumben
kızlar yaaa nişanlım 5 gündür aramıyo hiç böle olmazdı yaa hergün arıyodu iki kere armadan durmaz o arkadaşının cebinden ulaşırdı mutlaka ankisörlü bozuk olduğu zaman adım gibi eminim kötü bişi olsu ya hapse gönderdiler yada başka bişi oldu hissediyorum yaa günlerdir huzursuzluk var üstümde biliyorum bişi oldu...bişi oldu...mafoldumben
kızlar yaaa nişanlım 5 gündür aramıyo hiç böle olmazdı yaa hergün arıyodu iki kere armadan durmaz o arkadaşının cebinden ulaşırdı mutlaka ankisörlü bozuk olduğu zaman adım gibi eminim kötü bişi olsu ya hapse gönderdiler yada başka bişi oldu hissediyorum yaa günlerdir huzursuzluk var üstümde biliyorum bişi oldu...bişi oldu...mafoldumben
muhurlukaderim sen içini ferah tutmaya çalış kötü şeyler düşünme.dua et bol bol
slm canım usta bılrıgı yarın kesın öğrenılecekmıymıs senın bı bılgın varmı bu konuda
bende çok merak ediyorum cnm.bana nişanlım söyliceklermiş cuma demişti ama sonradan ses çıkmadı.bana yrn en geç pzt falan söylerler gibi geliyo.inşallah iyi yerlere düşerler.
yaaa kızlarrrrrrrrr :gitme:
sımdı kaynım aradı abımın face gır amcam resım koymus dedı. amcası ızmırde bugun nısanlımın zıyaretıne gıtmıs resımcekmıs :gitme:
allahım yaa baktım gıttıgınden berı ılk kez gordım yaa senağlama
bırden cok kotu oldum
nısanlım cok kotu gorunuyo kılo vermıs gıbı geldı gozlerının altıda mı morarmıs ne
ne bılım yuzunde bı garıp huzun var
ay cok kotu oldummmmmmmmmmm :çok üzgünüm:
cnm yaa öle oluyo bende ilk gördüğümde bi tuhaf geldi.bambaşka biri sanki.değişmemişti aslında ama o kıyafetin içinde başka geliyo gözüne.10 dk sonra alıştım.birde kolay değil fundacım yatıp kalkıp sürünüyolar hergün.erkenden kalkıp bütün gün eğitim görüyolar.zor iş.
inşallah cnm.şaka maka 20 gün bitti.hayırlısıyla birde iyi rahat yerlere düşerlerse gerisi daha kolay olcak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?