- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.581
:teselli: aynen canım bende öyle canım ya sen gene azalttın şafak bugün 386:asigim:iiyim tatlım aynen beklemeye devam şafak saymaya biraz ara verdim şimdi mehtabı beklıyom bekle bekle ömrüm tükenecek daha cok var uleeee:teselli:
GOODAFTERNOON LAYDY,S
GECE BAKIYORUMDA DEKLEŞEMEMİŞİZ HERKEZ Bİ YERDE kaydirigubbakcemile
AMA BU GECE KISMETDE BEKLEYECEĞİM SİZİ SAKIN GEÇ KALMAYIN ALMIYAYIM AYAĞIMIN ALTINAalsanaalsanasmile
aynen canım vala bekle bekle ömrüm tükenecek ona yanıyom dermişim.. askerin nerde canım safak kac?[/QUOTE
Şafak=388 canımmMehtap:2 hihoyyyt
Şuan balıkkesirde ama erzuruma geçicek burdan
daha yeni gitti sanırım tatlım allah hyrlısıyla kavusamnı nasıp etsın inş.. mehtabında ne güzel azalmıs...benimde eşim gümüshanede yakınına düşmüs sevdigin..
:teselli: aynen canım bende öyle canım ya sen gene azalttın şafak bugün 386:asigim:
napim kurban olduğum beklerim kız canım feda ona mehtabın kaç yawrumhihoyyyt
senin eşin nerdeydi kimle kalıodun sen CADIARZU[/
daha yeni gitti sanırım tatlım allah hyrlısıyla kavusamnı nasıp etsın inş.. mehtabında ne güzel azalmıs...benimde eşim gümüshanede yakınına düşmüs sevdigin..
Acemi bitiyo işte canım, 1hafta izinden sonra Erzuruma gidicek maaleseff.. Senin şafak kaç canıM ??
aralıkta canım 10 hafta oluyo gideli senin ki:uhm:Superisi seninki ne zaman gitti ??
ben kayınvalıdemlerle kalıyorum canım bırde oglum var 11 aylık
mehtabımda 1 nisanda kavuscam 48 felan canım inş hayrlısyla..senin isim neydi tatlim...
oy Allah bağışlasınŞeniz öp benim yerimee
az kalmış canım ya sabır o gün gelicek bilmek güç veriyo insanahihoyyyt
rahatmısın peki kayınvalidende:kedi:
Benmkide aralık 1 itibariyle askerliği başladı senin ki nasıl 386 çıkıyo onu merak ettim
Benmkide aralık 1 itibariyle askerliği başladı senin ki nasıl 386 çıkıyo onu merak ettim
oy kıyamam canım ya:ecrin_bebek:öperim tabikide canım hasta oldu oda uyuyo canım hiç ii deil içim gidio ona...
evet canım rahatım allaha sukur arada tabıkı anlasmazlk oluo ama bunada sukur daha beterlerı var..
izinleri düşerek saymıstr canım ondan belkı...
3 kasımdı canım ama araya bayram tatili girdiği için 1 ay ertelediler, 1 aralık evet canım. ama benmki izin kullanıcak siz kullancakmııısınz ?
:hooray:turkbayragiŞAFAK 29 GÜMÜŞHANE'YE SELAM turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4
TEZKERECİ SON İMPARATOR
:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:
:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:
canım sayaca sülüs tarıhınızı bıde dagıtım izninizi eklıyorum 360 cıkıo izinlerle birlikte 383 canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?