Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim 386 biz 1 de teslim olmadık kuzucum:1ninca:
ama bendeki sayaçta büşranınki 384 çıkıobuyrunnnnnnnnn

Teslim olma tarihi öenmli değilkii Aralık 1 den itibaren askerlikleri başladı, 5'ine kadar teslim olma süreleri vardı, nese canım 3-5 günden bişey olmazz :))) bu c.artesi geliyo inşallah. Seninki canımm ???

:1ninca::1ninca: naber nan basıldım asker yari olarak şafak topiğinde basılma çok doğal:roflol:

allah kavuştursun tatlımmm...
ayrıca diğer bayanlar sizleride tez wakitte kavuştursun...
su gacısı takıl bakalım sennn

bu arada senin cadı hala aynı yöne gidiyorkaydirigubbakcemile3

Teslim olma tarihi öenmli değilkii Aralık 1 den itibaren askerlikleri başladı, 5'ine kadar teslim olma süreleri vardı, nese canım 3-5 günden bişey olmazz :))) bu c.artesi geliyo inşallah. Seninki canımm ???

benimkide canım nasipse tam kesinleşmedi ama öleolumunekankayizsmile
uf kaçta gelcek acabakaydirigubbakcemile

Sabahtan çıkartıcaklarmış canımm. Ya kimi benmki cuma geliyo diyo, bana c.artesi çıkıcağını söledi acaba süprz mi yapıcak diyorumm.. Hazırlıksız yakalanmak istemiyorumm bayanssulusmile

allah kavuştursun tatlımmm...
ayrıca diğer bayanlar sizleride tez wakitte kavuştursun...
su gacısı takıl bakalım sennn

bu arada senin cadı hala aynı yöne gidiyorkaydirigubbakcemile3

amin:Saruboceq: takılıom:1ninca: ama arada:1ninca:
ay evet ya kıl oldum sölücem kazene:roflol:

ii diyelim ii olalım canım iş güç :S:S:S
yerimseniben aynen canımŞeniz
Sabahtan çıkartıcaklarmış canımm. Ya kimi benmki cuma geliyo diyo, bana c.artesi çıkıcağını söledi acaba süprz mi yapıcak diyorumm.. Hazırlıksız yakalanmak istemiyorumm bayanssulusmile

hadi bee benimki öle demdi akşam olabilir dedi:gitme:
ben hazırlanıp beklicem:roflol:

ya kıslarr yaa 29 gün kaldı ama zaman geçmiyo durdu sanki...bi en başında geçmiodu zaman bide şimdi vallaaa

hilalim sana geçmiyo kız geçyo bal gibi senin şafağa her baktığımda 5 er gün azalmış gibş geliyo bana maşallah bitiyo çok az kaldı bi ay bile yok ya:lepi:

hilalim sana geçmiyo kız geçyo bal gibi senin şafağa her baktığımda 5 er gün azalmış gibş geliyo bana maşallah bitiyo çok az kaldı bi ay bile yok ya:lepi:

evet tatlım işte sana öle gelioo bana geçmiooo..allaha şükür bugünlere geldik yaa eninde sonunda 29 günde geçecek 400 küsür gün geçmişşşş:Saruboceq:

benim şafak kaç şimdi yawwww :uhm:
bugün tam yarısı bitti çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
230 gün oldu gideli tam 230 günnnnnnnmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…