Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yuppi yaşasın yok yazılmıcaz tabi snde buralarda olmucağın için dimi superim kocan yanındayken senin ne için var:)

ewet canım ilk işiniz o olsun superisi snde heee bari siz anlatında bn burda mutlu olim :))

yuppi yaşasın yok yazılmıcaz tabi snde buralarda olmucağın için dimi superim kocan yanındayken senin ne için var:)

aaaa neden öyle diyosun ya:ecrin_bebek: gidersin sende gün birlik
kızımmm sizin şafak benimkinin yarısı:gitme: daha yolumuz uzunboshayallersmile
devamsızlıkları almıcam hadi gene iyisiniz kızım çıkmadan gelir alırım görürsünüz:roflol:

yok gidemem kız hafta sonu dersanemde var şimdi sınavda var nisanda derslere çalışmam lazım ailem bilse tamam gidim ailem bilmio etmio akşam ewe geç eldiğimde ne dicem onlara (

sn mutluluktan gözün hiçbişeyi görmez canım merak etme

ya ne kadar geç geliceksin ki:gitme:
neyse sabır tatlum az kaldı zatenŞeniz
sınavlarına çalış ya onlarda varalsanaalsanasmile

büşümmmmmm görüşürüzzzz yarın gel bakboshayallersmile

Aynenn biz yarılıcazz daha, seninki yanında olucak artık :gitme:

Kızlar size doyum olmaaz ama benm çıkmam lazım, kendimi bakıma sokucamm :jeyyar:

İyi akşamlarrrrr,

tamam canım bnde çıkıorum hadi ii akşamlar büşbüşüm sn sevgilinle superisi snde kocanla hep güzel zaman geçirin hiç bş zamanınız geçmesin canlarım had eöpüoruz sizleri

ya ne kadar geç geliceksin ki:gitme:
neyse sabır tatlum az kaldı zatenŞeniz
sınavlarına çalış ya onlarda varalsanaalsanasmile

büşümmmmmm görüşürüzzzz yarın gel bakboshayallersmile

merkezde olsa sorun deil bi köyündeymiş araba bulmak felan zor oluomuş bu adar sabrettim birazdaha sabredim napalım sizlerle beraber şafakları yicez zaan geçiricez bu topikte canlarım iiki varsınız valla ya

tatlıkısımm canım geçicek az kaldı hepimiz alıcaz teskereyi:teselli:
büşüm görüşürüz:icecream:

tabi canım böle kalmıcak hepimiz kavuşucaz geç olsunda güç olmasın bu arada bugünde kimse yok ya 6 ya kadar sn bn büşra vardı bundan sonra sırayı kim alcak merak ediorum :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…