- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.941
PÜFFFFFFFFF CANIM SIKILIO RUHUMDA DARALIO:1shok:
ebuş bi yazdın kayboldun gene yaaaguclubacismile
bende gidip uyuyim barim,görüşürükopuyorumnanaktanarkadaşlar..
şafak atarsa kocaman ''0'' SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Rabbim bu günleri tüm şafak sayanlara göstersin sağsalim inş. o kadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum görmeden de inanamıcam :sm_cool: bu topiğe ilk yazdıgım zamanki duygularım hala aklımda nelere yaşamışım diyorum geçmişe bakarak neler paylaşmışım başta tertiplerime başta gamzeme ve ümmüme ve bu yolda bana destek olan bu yolda dualar eden herkese teşekkür ederim a.s. ve ne kadar teskeremi alsamda dualarım sizle sabırlar dilerim rabbime askerlerine sağsalim kavuşmanız için dualar edcem her seven her aşık olan ve asker olan bu duyguları yaşamalı aynı yolda birbirinize eşlik ederken sadakatiniz sabrınız ve rabbim sizlerle olsun kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun hem sevdiklerinizin hemde sizin :1hug:
günaydın kızlar şafak:260
şafak atarsa kocaman ''0'' SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Rabbim bu günleri tüm şafak sayanlara göstersin sağsalim inş. o kadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum görmeden de inanamıcam :sm_cool: bu topiğe ilk yazdıgım zamanki duygularım hala aklımda nelere yaşamışım diyorum geçmişe bakarak neler paylaşmışım başta tertiplerime başta gamzeme ve ümmüme ve bu yolda bana destek olan bu yolda dualar eden herkese teşekkür ederim a.s. ve ne kadar teskeremi alsamda dualarım sizle sabırlar dilerim rabbime askerlerine sağsalim kavuşmanız için dualar edcem her seven her aşık olan ve asker olan bu duyguları yaşamalı aynı yolda birbirinize eşlik ederken sadakatiniz sabrınız ve rabbim sizlerle olsun kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun hem sevdiklerinizin hemde sizin :1hug:
Canım çok sevindim senin adına :hooray: Rabbim bizede o günleri en kısa zamanda gösterir inşallah. Sana ve sevdiğine Mutluluklar canımmmmm
Günaydınn Şekerrimm Naberr ???
günaydın canım kötüyüm mutsuzum canım sn nasılsın
Hayırdırr canım yaa önemli bişey yoktur inşallah bilmiyorumkismile
Ben iyiyim canım ne olsun işteyim :)
Tatlıkıs sana msj attım bak bii bu arada hayırdır neden canın sıkkın ?
ŞAFAK: 2 2
SEVİYORUMM SENİİ
ÖZLEDİMMM
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYE AZ KALDIIIIII
turkbayragi
aynen canım bnde işteyim 5 gğün oldu hala aramadı ya ona biraz kızgınım mektup yollucam demiştim ya yollamaktan vazgeçtim
Canımm sıkma canını,yoğundurlar işleri faln vardır... mektubunuda yollalmaz: hoşuna gider bence..
ne zaman konuşsak napıosun dediğimde boş boş oturuom öle hiçbişe yapmıorum dio büşracım bilmiorum karrasızım mektup yollamakta ya
oa bişeye daha kızgınım.
canım yogundur belkı sana oyle dıyordur bellı olmaz sıkma canını hemen
bence mektubunu yolla senın onu dusundugunu bılsin
canım yogundur belkı sana oyle dıyordur bellı olmaz sıkma canını hemen
bence mektubunu yolla senın onu dusundugunu bılsin
Benimkide akşama kadar oturuyorum diyo ben pek inanmıyorum asker adamı oturturlarmı yaww, veriolardır bütün ayak işlerini.. Sen yolla mektubuu Giz09'a katılıyorum o daha tecrübelidir bu konularda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?