Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ebuş bi yazdın kayboldun gene yaaaguclubacismile
bende gidip uyuyim barim,görüşürükopuyorumnanaktanarkadaşlar..

Canım çok sevindim senin adına :hooray: Rabbim bizede o günleri en kısa zamanda gösterir inşallah. Sana ve sevdiğine Mutluluklar canımmmmm
günaydın kızlar şafak:260

Günaydınn Şekerrimm Naberr ???

aminnnnn:Saruboceq:
canım gözün aydın darısı başımıza inşallahkaydirigubbakcemile5

Tatlıkıs sana msj attım bak bii bu arada hayırdır neden canın sıkkın ?

ŞAFAK: 2 2

SEVİYORUMM SENİİ

ÖZLEDİMMM

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYE AZ KALDIIIIII

turkbayragi

Tatlıkıs sana msj attım bak bii bu arada hayırdır neden canın sıkkın ?

ŞAFAK: 2 2

SEVİYORUMM SENİİ

ÖZLEDİMMM

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYE AZ KALDIIIIII

turkbayragi

tamam canım şimdi bakıorum ing.olduğu için yapamadım:S:S sevgilim 5 gündür aramıo canım bu yzden canım sıkkın

Canımm sıkma canını,yoğundurlar işleri faln vardır... mektubunuda yolla lmaz: hoşuna gider bence..

ne zaman konuşsak napıosun dediğimde boş boş oturuom öle hiçbişe yapmıorum dio büşracım bilmiorum karrasızım mektup yollamakta ya
oa bişeye daha kızgınım.

ne zaman konuşsak napıosun dediğimde boş boş oturuom öle hiçbişe yapmıorum dio büşracım bilmiorum karrasızım mektup yollamakta ya
oa bişeye daha kızgınım.

canım yogundur belkı sana oyle dıyordur bellı olmaz sıkma canını hemen
bence mektubunu yolla senın onu dusundugunu bılsin

Benimkide akşama kadar oturuyorum diyo ben pek inanmıyorum asker adamı oturturlarmı yaww, veriolardır bütün ayak işlerini.. Sen yolla mektubuu Giz09'a katılıyorum o daha tecrübelidir bu konularda..

Benimkide akşama kadar oturuyorum diyo ben pek inanmıyorum asker adamı oturturlarmı yaww, veriolardır bütün ayak işlerini.. Sen yolla mektubuu Giz09'a katılıyorum o daha tecrübelidir bu konularda..

HAKLISINIZ TAMAM PAZARTESİ YOLLARIM CUMARTESİ RESİMLERİ ÇIKARTTIRIP

YA BİDE HANİ anlatmıştım ya sevgilier günü için iizn alcaktı hani o gece bana bni haberdar et olumlu yada olumsuz dedim hiç bişe sölemedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…