Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

delücüümmm,ılık çay poşeti koy gözlerinin üstüne 15,20 dak kalsın..
sorada bi 1 dakka kadar buz gezdir üstlerinde bence..

periiii çay pansumanı yap bebeğem iniyo şişleribide accuk makyaj yaptınmıydıııı bayanssulusmile

delücüümmm,ılık çay poşeti koy gözlerinin üstüne 15,20 dak kalsın..
sorada bi 1 dakka kadar buz gezdir üstlerinde bence..

ya deliler ben çay filan koymam çay gibimi kokayım adama yaw:kedi:
bide uykusuz olunca şiş mi oluyo:uhm:kızlar başka fikir verin kesin uykumu alamıcam çünküdelikafadulden

bide uykusuz olunca şiş mi oluyo:uhm:kızlar başka fikir verin kesin uykumu alamıcam çünküdelikafadulden

yaw yıkamıcan mı çaydan sora delüüüşakkıdı
dedik ya buz gezdir az üstlerinde,şişlii alıyo soğuk

kıs çay koyucaksın sonra yıka yüzünü kokmassın çay felannnn kaydirigubbakcemile3
ama illaki koymam dersen buz gezdir ozman datlım yerimseniben
ben uykusuz olunca acaip şişer gözlerim ama kişiden kişiye değişirrr bence kafamçokkarıştı

yaw yıkamıcan mı çaydan sora delüüüşakkıdı
dedik ya buz gezdir az üstlerinde,şişlii alıyo soğuk

ben yüzümü bile sıcak suyla yıkıom ama şiş olmamak adına buz gezdiricem :sinifsinif:
cancum heyecandan bende bayılcamdelikafadulden

Evet canım dağıtım iznii hihoyyyt inşallah çok güzel geçer..

güzel geçer,bence süper geçerzemuszemus şimdi herzamankinden biras farklı görebilirsin onu.. biraz sinirli,biraz endişeli yada içine kapanmış... oranın psikolojisinden olabilir,daha da dönücek ve uzunca bi süre devam edicek ya bu askerlik durumu.. bak sana söölüyorum ki,eğer böyle olursa,sakın üstüne alınıp üzülme tamam mı fıstığım.. akışına bırak,normal durumlar onlar..

Tamam canım yaa çok saoll, bende böle bişey olmasından korkuyodumm.. Pazartesi herşeyi anlatırım burdaa =))))) opuyorumnanaktan

Tamam canım yaa çok saoll, bende böle bişey olmasından korkuyodumm.. Pazartesi herşeyi anlatırım burdaa =))))) opuyorumnanaktan

bu durumlar nerdeyse bütün arkadaşların başından geçti,ben dahil.. kolay deil onlar için,düşünsene.. ''bitmedi ki,daha yeni başlıyo,nasıl olcak,nası biticek,gidilen yer nası biyer olcak,nası uyum sağlıcam'' gibi endişeleri oluyo doğal olarak, bu sebeple garip olabiliyolar biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…