- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.181
bu durumlar nerdeyse bütün arkadaşların başından geçti,ben dahil.. kolay deil onlar için,düşünsene.. ''bitmedi ki,daha yeni başlıyo,nasıl olcak,nası biticek,gidilen yer nası biyer olcak,nası uyum sağlıcam'' gibi endişeleri oluyo doğal olarak, bu sebeple garip olabiliyolar biraz..
Var canım yaa ama hiç paylaşmıyo hep içine atıyo.. Bende onun iyi olduğunu sanıyorumm ama ne kadar iyi olabilirkii bilmiyorumkismile elimden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyorum bende.. Burdan anca bukadar oluyorr...
Şafak 21
telefonlarla bu kadar destek olabiliyoruz doğru,fazlasını yapamayız ki zaten.. ben geldiğinde diyorum,biraz farklı görürsen yapısını,üzülme,seninle alakalı olmadığını da bil diyorum tatlıma.s
Tabii canımm. Bakalım inşallah iyi görürüm heheheeezemuszemus
goodmornıng kızlaropuyorumnanaktan
şafağımız 168
maşallah şafağına arkadaşım
darısı başımıza inşallahhh..:Saruboceq:
askımmm geldııııııııııııııııııııııııııııı :dance:
yaa kızlarrr cokkk mutluyum dun yemeın torenındeydık cok guzeldı
allaha cok sukur yagmurda yagmadı askımı aldık geldık :sm_cool:
o kadar cokk heyecanlıyımkı sankı ılk defa goruyorum onu yanından ayrılasım gelmıyoo
yanımızda annesı babası amcası falan vardı bı ara gızlıce elımı tutdu allahım o nasıl bı heyecandı anlatamam yaa opuyorumnanaktan darısı hepınızın basına
gercı cuma tekrar gıdıyo ama olsunnn :a015:
seninki ne ZAMAN TESKERE ALIYO BACIturkbayragi
BİDE İST. NERESİNDE OTURUYON KIIIII
askımmm geldııııııııııııııııııııııııııııı :dance:
yaa kızlarrr cokkk mutluyum dun yemeın torenındeydık cok guzeldı
allaha cok sukur yagmurda yagmadı askımı aldık geldık :sm_cool:
o kadar cokk heyecanlıyımkı sankı ılk defa goruyorum onu yanından ayrılasım gelmıyoo
yanımızda annesı babası amcası falan vardı bı ara gızlıce elımı tutdu allahım o nasıl bı heyecandı anlatamam yaa opuyorumnanaktan darısı hepınızın basına
gercı cuma tekrar gıdıyo ama olsunnn :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?