Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 26 ESKİŞEHİR'E SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

bnm şafak 2 gün arttı malesef ktmde kalmıcaktı 12 martta çıkınca direk ista gelicekti ama yasaklamışlar yapamıo o yüzden.şimdi 12 martta şırnaktan çıkıcak mardine gidicek 14 martta da mardinden uçağa binip istamafoldumbenmafoldumben

Günaydınn canım hayırdırr ??

ayy sorma canım ya dün hep ağladım durdum ewde cumartesi aradı:))içim sıkıldı akşamda bn aradım napıosun die içim sıkıldı bi sesini duyim dedim dedi oda tam morelimin bozuk olduğunu anda aradın ilaç gibi geldin valla felan dedi gece saat 12 de mesaj attı sabah 5 e kadar mesajlaştık dün hep mesajlarını okudum müzik dinledim ağladım ya dün çk kötüydüm ders çalışamadım sürekli aklımda gözümün önüne geldi hep dün gece saat 3 de uyudum meğerse ne kadar çk seviormuşumda haberim yokmuş canım ya yine ağlama krizlerindeyim ya napcam bilmiorumsenağlama:sinifsinif::gitme:

Ama tatlım bak ne kadar güzel görüşmüşsünüz sürekli, sende bunu istemiyomuydunn.. Yarılamışsınız artık bi bıkma Yeter artık dönemi yaşıyosunuzdur. Bence bu çok normal ama senin ağlamak yerine onun yanında olman gerekiyorr daha çok, yapma canım bölee :çok üzgünüm:

EWET canım bende bunu istiyordum sürekli konuşmak istiyoordum 5 saat konuşsam bıkmam yani:)) ewet yarıladık ama gerçekten çk yoruldum artık ama zatn üzüldüğümü ona hiç belli etmedim hep teselli oldum konuşmak çk ii geldi felan dedi allaha hep süşrediorum seni karşıma çıkardığı için daha neler neler varya böle sölemesi öle hoşuma gitti ki canım çk mutlu etti bni canım aşkım benim ya

Ahh canım yaa mutluluk göz yaşları bunlar ozamn :asigim: Bendee sevgilime uğradımm öğle yemeği vaktindee =))) Ordan geliyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…