- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.261
Ahh canım yaa mutluluk göz yaşları bunlar ozamn:asigim: Bendee sevgilime uğradımm öğle yemeği vaktindee =))) Ordan geliyomm
:)))) oyy oyyy ee naptın ilk gödüğün zaman bakalım anlat kız biraz:)
C.artesi öğlen 2 gibi geldi benm gitmem 3ü buldu tabii aşkımm yaaa opuyorumnanaktan annesi vardı tabi ama sonra yalnız bıraktı bizi 1 saat oturduk beraber sonra evdeydim. Sevgililer gününde görüştük tabii =))) Sinemaya gitti beraberr çok güzeldiiii zemuszemus
ayyy canım benim ya ne güzel senin gidip görebilme imkanın var keşke bnimde olsa:SSahh ulen ahh:)))) hangi filme gittiniz recep ivedik 3 mü:)a.s:icecream:
Evet canım recep ivedik 3 =)) Ama inann herbişeye gülen çocuk flimde 2-3 kez anca gülmüştürr.. Askerlik biraz tuhaf yapmış onu gidiceği yer için çok tedirginn sevgilimm, dün gece biraz konuşturmaya çalıştım korkuyorum dedii :gitme:
:)) inan izine geldiğinde bnimkide öleydi bi tuhaftı hiç anlam veremiodum bn ayrılmak istediğimi felan sölemiştim çk tuhaftı davranışları felan çabucak değişiolar orda ya ayyy canım ya hiç korkmasın içini ferah tutsun hep güzel şeyler düşünsün canıma.s
Bende öle dedim ama canım çekecez heralde mecbur ne kadr desekde korkuyolar,, napalım artık elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıcaz canımm.. Bu arada ağlama krizleri devam ediyomu sende canımm ?? =)
ee tabi biz ne kadar sölesekde onların akıllarında hep sonuçta 1 sene orda olucakbnimkide batıda ama artık teselli ede ede ne sölüceğimi bilemez oldum :))))kimi zaman ewet iş yerinde olduğum için pek fazla olmuo aklıma fazla gelmio işle meşgul olduğum için akşam ewe gidim tekrardan başlar krizlerim napcam bilmiorum canım bu arada ablamla konuştum kaan msndeydi bnim msnye girmiş ayy canım yaa:asigim:
ayy sizin işyeri ne öle yaa çaktırmadan kursana bi msngörüşürdün ne güzel sevgilinleee klava:
busrae seninki gitmedi daha dimi erzuruma gorevi ne olucak hangi tabur biliyomusun ona gore ben benimkine soyliyim aynı yere duserse tanıssınlaraklinialirimsmile
bnm şafak 2 gün arttı malesef ktmde kalmıcaktı 12 martta çıkınca direk ista gelicekti ama yasaklamışlar yapamıo o yüzden.şimdi 12 martta şırnaktan çıkıcak mardine gidicek 14 martta da mardinden uçağa binip istamafoldumbenmafoldumben[/QUO
CANIM BENİM ÜZÜLME NE OLURSUN:teselli: 2 GÜN BİLE ZOR GELİYO BİLİYORUM AMA ARTIK BİTTİ BU YÜZDEN İÇİNİ RAHAT TUT HİLALİM hihoyyyt ARTIK 2 DEN FAZLA UZAMİYACAK BUNUDA BİL VE ŞAFAĞININ TADINI ÇIKARTa.s.
Gözünaydınn canımmm =))))))) :asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?