• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum cnm evettt süperimmm allahımmmaaa şükürr 10 güncükk kaldııı...
boshayallersmile ne güzel canım ya darısı başıma:Saruboceq:
seneye bu zamanlar bende böyle dicem çok var gibi ama çabuk geçseboshayallersmile
ne güzel olur bazen böyle hemen geçicek diyorum ama geçmiyo yaşayan biri olarak :gitme: ama sonunda biticek nasipse demi:asigim:
izinlerin hepsini kullandınız mı şekercikimolumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
aa ilk kez duydum bizde yoktu sankimirmirmirmir
ya boşluğa düşmekte haklısın bende düştüm ama işte iyi olmak zorundayızboshayallersmile
başka bi seçenek yok bunalım olarak geçirsekte askerlik daha çabul bitmicek:gitme:
evet gerçekten çok zormafoldumben sen nişanlı filan değilsin demi ne kadardır birliktesinizboshayallersmile

canım ben ilk kez duymadım kuzenler filanda anlatıyor onlarda da varmış bot nöbeti ne salakça aslında:S:S:S evet iyi olmak zorundayız mafoldumben
nişanlı diiliz ama aileler filan tanıştı gitmeden önce yani herkes biliyorda resmiyet olmadı aniden gitti çünkü.. 5 ay bitti işte :/ sen?

canım ben ilk kez duymadım kuzenler filanda anlatıyor onlarda da varmış bot nöbeti ne salakça aslında:S:S:S evet iyi olmak zorundayız mafoldumben
nişanlı diiliz ama aileler filan tanıştı gitmeden önce yani herkes biliyorda resmiyet olmadı aniden gitti çünkü.. 5 ay bitti işte :/ sen?

bencede saçmakaydirigubbakcemile2 evet canım öyle olmalıyız:gitme:
yani nişanlı gibisiniz-tatlicadiarzu- nasıl ya siz 5 aydır mı çıkıyosunuz senin şafağın kaç anlamadım tatlım ben ne?:kedi:

bencede saçmakaydirigubbakcemile2 evet canım öyle olmalıyız:gitme:
yani nişanlı gibisiniz-tatlicadiarzu- nasıl ya siz 5 aydır mı çıkıyosunuz senin şafağın kaç anlamadım tatlım ben ne?:kedi:

eskiler yeni gelenlerin botlarını çalıyormuş onlar yeni diye allahım yaaa mafoldumben bizimkilerde nöbet tutuyor mecbur mafoldumben evet sözlü nişanlı gibi bişeyiz yüzükte var ama kendi aramızda:) bayanssulusmile :asigim:
evet 5 aydır görüşüyoruz şafak 454 mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eskiler yeni gelenlerin botlarını çalıyormuş onlar yeni diye allahım yaaa mafoldumben bizimkilerde nöbet tutuyor mecbur mafoldumben evet sözlü nişanlı gibi bişeyiz yüzükte var ama kendi aramızda:) bayanssulusmile :asigim:
evet 5 aydır görüşüyoruz şafak 454 mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızma tmm ya yalnız değilizzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
superisi senin şafak kaç ve nerede askerin??????:uhm:

topluca cevapliyimkaydirigubbakcemile5
yenilerde de bir zamanlar eskiydi gıcıklar:dilcikar:
anladım canım:hulya: 5 ayda aileler bile tanışmış ne kadar hızlısınızboshayallersmile
hee hee tabikide yalnız değilsiniz:emir_bebek:
benim şafak 365:gitme: askerim uzaklarda:çok üzgünüm:

Back
X