• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Herşey güzel canıım biz saymaya devam ediyoruzz iştee =))) senn nasıl asıll
canımcıımm?? anlat bakalımm

Kıss ne kadr büyk olabilirm kiii yaww, gerçi yaşımı belli etmiyorum tabi ama en fazla 20 diolar zateen

Rabbim kolay kılsın inşallah canım hepinize...:Saruboceq:
bana şimdi günler su gibi akıp geçiyor sanki nasıl bir ikilemdir bu bilinmez :bbo:
çok şükür canım benim biz iyiyimz bu perşembe aşkımla yıldönümümüz var Allah nasip ederse görüşmeyi düşünüyoruz karar verdik ikimizde maddi açıdan sıkıntıda olduğumuz için hediye almıcaz maalesef bi pasta kutlayacağız...sadece doğum günü hediyesi alıp ikisi için vereceğiz seneyede inşallah telafi edeceğiz bu durumuopuyorumnanaktan
bu arada bende seni 21 22 sanıyodum yaa :1shok:

inşallahhhhh canım benim keyifler iyiii senin nasıl bakemm

Allah bozmasın canım benim...
ben iyiyim çok şükür Allah'ımaopuyorumnanaktan

inş.başım ii seni sormalı nasıl gidio sivil hayat sevgilinde değşiklikler var mı?

değişiklikler olumlu yönde canım yaa zaten olgundu iyice bir ağılık olgunluk gelmiş herifime tam istediğim tipten olmuşkaydirigubbakcemile3

Selam kizlar...
Nasilsiniz bakem?
Askim aramadi yaa.. 2 gün oluyo.. biz bi sefer 4 bi sefer 14 gunlugune daga cikacaz demisti zaten.. gitmeden haber verebilirsem veririm dedi.. Bence gitti o...
dogru durust uyuyamadim yaaa.. o benim herseyimmmm
:nazar: $afak 358 :nazar:

slm herkese bugün çok sıkıcı bir gün hastayım bebişte uyutmadı gece yaşına girecek nerdeyse ama sinir ediyo beni geceleri özellikle.tabi birde evdeki huzursuzluk kaynanayla bu aralar pek uyuşamıyoruz benimle aynı kaderi paylaşan varmı?eşi askerde olup kaynanayla kalmak zorunda olan

slm herkese bugün çok sıkıcı bir gün hastayım bebişte uyutmadı gece yaşına girecek nerdeyse ama sinir ediyo beni geceleri özellikle.tabi birde evdeki huzursuzluk kaynanayla bu aralar pek uyuşamıyoruz benimle aynı kaderi paylaşan varmı?eşi askerde olup kaynanayla kalmak zorunda olan

Allah yardımcın olsun canım yaa eminim çok zordur hem bebekle hem kaynana ile uğraşmak birde anlaşmazlık yaşanıyorsa

bana şimdi günler su gibi akıp geçiyor sanki nasıl bir ikilemdir bu bilinmez :bbo:
çok şükür canım benim biz iyiyimz bu perşembe aşkımla yıldönümümüz var Allah nasip ederse görüşmeyi düşünüyoruz karar verdik ikimizde maddi açıdan sıkıntıda olduğumuz için hediye almıcaz maalesef bi pasta kutlayacağız...sadece doğum günü hediyesi alıp ikisi için vereceğiz seneyede inşallah telafi edeceğiz bu durumuopuyorumnanaktan

Allah bozmasın canım benim...
ben iyiyim çok şükür Allah'ımaopuyorumnanaktan

değişiklikler olumlu yönde canım yaa zaten olgundu iyice bir ağılık olgunluk gelmiş herifime tam istediğim tipten olmuşkaydirigubbakcemile3

ohh ohh ço0k sevindim canım senin adınaopuyorumnanaktan

Selam kizlar...
Nasilsiniz bakem?
Askim aramadi yaa.. 2 gün oluyo.. biz bi sefer 4 bi sefer 14 gunlugune daga cikacaz demisti zaten.. gitmeden haber verebilirsem veririm dedi.. Bence gitti o...

slm canım h.g demekki fırsatı olamış aramak için üzülme canım hep dua et

ii tatlım seni sormalı

Olsun canım daha önünüzzde nice senelerr varr =)) her sene daha güzelini yaparsınız
inşallahh =))

Kııss bak bi kişi daha 22 derse bana valla bunalıma giricem amaa yawww sempatiksalakcinni

bnde 20 demiştim ama deilmişÇ:) bnde 20 kızlar:osempatiksalakcinni
uuu seni de 22 filan sanıyodum ben kaydirigubbakcemile3
Bende 22 ama hep daha küçük sanıyolarr :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5

benide herkes küçültüyo bazen hşuma gidiyo erken yaşlanmam diyorum ama bazende çok sinir oluyorumm yaş 21 herkes 17 de kapı açıyo yaa
bende küçük sanmıştım ne gilginç kaydirigubbakcemile3
Bencede büyk göstermekk dezavantaj ama ben bunu olgun duruşuma veriyorum =)))
aynen katılıyorum canım guclubacismile

Olsun canım daha önünüzzde nice senelerr varr =)) her sene daha güzelini yaparsınız
inşallahh =))

Kııss bak bi kişi daha 22 derse bana valla bunalıma giricem amaa yawww sempatiksalakcinni

facedeki resmin bu:)))))))

valla canım bn sana ilk başta 22 demiştim die hatırlıorumbilmiyorumkismiledelikafaduldensırnaşık şey

Selam kizlar...
Nasilsiniz bakem?

Hoşgeelddiinn canımm =))) dertlennmee arar mutlaka yoğundurlar onlar şimdii, çok merak ettiyseen sen aramayı dene canımm, en azından naptığı hakkında bi fikrin olurr

Back
X