- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.821
kızlarr hepınız hos geldınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstıklar :)
fundacım ikimizde hoş geldikkızlar bu aralar okadar canım sıkkınki anlatamam yaa çok sıkıldım
kızlarr hepınız hos geldınız :)
duygucum hayrıdır bilmiyorumkismile
kız senin şafak ne ara 442 oldu bevayyy turkbayragi
![]()
BenDe Aynı DerTten YanıoRum TatLım:1no2:ya bak aşkımı çok seviorum ama çok ta sıkıldım ya hiç anlamıo beni kendimi ona anlatmaktan yoruldum artıkklava:
ŞaFak 285opuyorumnanaktanturkbayragi Seni Cok ÖsLüyoRummmm
hoş bulduk tatlımm nasılsın bakalım :hulya:
Allah kavusturur sizi inş tatlım![]()
ben yanlış hesaplamışım 447 diyordum bugün hesaplattım arkadaşlara 442 imişcoştum resmen yaa
turkbayragi:lepi:
ya bak aşkımı çok seviorum ama çok ta sıkıldım ya hiç anlamıo beni kendimi ona anlatmaktan yoruldum artıkklava:
ben sana demiştim cabuk gececek bu şafaklar 100 lere gel anlarsın beni die :d yaa ne oldu daha bi kaç gün için böleysen hihoyyythihoyyyt
ben ıyıyım mutluyum opuyorumnanaktan
hanı gecen demsıtım askımın bolugunun tasınma olasılıgı var dıye neyse bugun ıyıce ogrenmısler onların boluk harıc butun bolukler dagıtılacakmıs bilmiyorumkismile
hakkarı sırnak ve kırklarelı merkeze dagıtılacaklarmıs
ben cok sevındım onların boluk gıtmıyo dıye sonucta doguya gıtme olasılıgı yuksek
ama hem sevındım hem uzuldm :sinifsinif: benımkı gıtmıyo ama dıger askerlere cok uzuldum yaa allah onlarında yardımcısı olur ınsallah
nısanın ılk haftası dagıılyıomus ayy ne kotu bilmiyorumkismile
çok sevindim tatlımm ya ama tabi der askerlerede üzüldüm yazık yaaa bi askerlik yapcakalr neler çekeiolar aileleri iki katını çekio o saten ap ayrı neyse senin için mutlu oldum tatlım bak bekle demiştim Allah işde karşımıza neler çıkaraca belli olmuo
anam bi kaç günü bile okadar değeri varki:) pof ben yeterki 100lere geleyimde çeyiz meyiz derken çabuk biter ama bi gelebilsem işte:S:S:S
canım senin ne kadar kaldı?