• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoş bulduk tatlımm nasılsın bakalım :hulya:

ben ıyıyım mutluyum opuyorumnanaktan
hanı gecen demsıtım askımın bolugunun tasınma olasılıgı var dıye neyse bugun ıyıce ogrenmısler onların boluk harıc butun bolukler dagıtılacakmıs bilmiyorumkismile
hakkarı sırnak ve kırklarelı merkeze dagıtılacaklarmıs
ben cok sevındım onların boluk gıtmıyo dıye sonucta doguya gıtme olasılıgı yuksek
ama hem sevındım hem uzuldm :sinifsinif: benımkı gıtmıyo ama dıger askerlere cok uzuldum yaa allah onlarında yardımcısı olur ınsallah
nısanın ılk haftası dagıılyıomus ayy ne kotu bilmiyorumkismile

ya bak aşkımı çok seviorum ama çok ta sıkıldım ya hiç anlamıo beni kendimi ona anlatmaktan yoruldum artık :oklava:

canım sen bosuna kafanı yormaktan baska sey yapmzsın erkekler anlamak ıstemedıkten sonra hıc bırseyı anlamazzzz
onları boyle kabullenıcez
gercı omrumuzu yıyolarya neyseee aklinialirimsmile

ben ıyıyım mutluyum opuyorumnanaktan
hanı gecen demsıtım askımın bolugunun tasınma olasılıgı var dıye neyse bugun ıyıce ogrenmısler onların boluk harıc butun bolukler dagıtılacakmıs bilmiyorumkismile
hakkarı sırnak ve kırklarelı merkeze dagıtılacaklarmıs
ben cok sevındım onların boluk gıtmıyo dıye sonucta doguya gıtme olasılıgı yuksek
ama hem sevındım hem uzuldm :sinifsinif: benımkı gıtmıyo ama dıger askerlere cok uzuldum yaa allah onlarında yardımcısı olur ınsallah
nısanın ılk haftası dagıılyıomus ayy ne kotu bilmiyorumkismile

çok sevindim tatlımm ya ama tabi der askerlerede üzüldüm yazık yaaa bi askerlik yapcakalr neler çekeiolar aileleri iki katını çekio o saten ap ayrı neyse senin için mutlu oldum tatlım bak bekle demiştim Allah işde karşımıza neler çıkaraca belli olmuo

Back
X