• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

♥ '' ILK BASLARDA KAC GUN KALDI YERINE KAC GUN GECTI DIYE SAYARSAN SENIN ICIN DAHA KOLAY OLACAKTIR.♥ '' diyor bir arkadaş, doğru demiş, sağolsun xD

slm kızlar ben aranıza katılalı 5 gün oldu buradaki sohbetler falan çok güzel rahatlıyo insan ama sanki çok sayınca günler geçmiyo gibime geldi aynı düşüncede olan var mı?

hoşgeldin canım, bak bi söz yazdım demin ''' ILK BASLARDA KAC GUN KALDI YERINE KAC GUN GECTI DIYE SAYARSAN SENIN ICIN DAHA KOLAY OLACAKTIR. '' bu açıdan bakmaya calış sende olumunekankayizsmile

slm kızlar ben aranıza katılalı 5 gün oldu buradaki sohbetler falan çok güzel rahatlıyo insan ama sanki çok sayınca günler geçmiyo gibime geldi aynı düşüncede olan var mı?

bacım walla ben saymayı bıraktım arada kıslar sağolsun özellikle babykem sağolsun kaç diom bakıp söölüo allah razı olsun olumunekankayizsmile bööle daha rahat sayınca bunalıom hiç geçmio gibi geliosempatiksalakcinni

hoşgeldin canım, bak bi söz yazdım demin ''' ILK BASLARDA KAC GUN KALDI YERINE KAC GUN GECTI DIYE SAYARSAN SENIN ICIN DAHA KOLAY OLACAKTIR. '' bu açıdan bakmaya calış sende olumunekankayizsmile

haklısın da bugünler fena ya 60 larda takıldık kaldık sanki belkide havalardandır ruhum daralıyo bozuk havalarda

asker6zx9.jpg

oldu heralde yani inşallah :roflol:

bacım walla ben saymayı bıraktım arada kıslar sağolsun özellikle babykem sağolsun kaç diom bakıp söölüo allah razı olsun olumunekankayizsmile bööle daha rahat sayınca bunalıom hiç geçmio gibi geliosempatiksalakcinni

evet saymamak daha güzel 4 5 tane birden inince daha güzel oluyo bu arada sizin askeriniz nerde kaç gününüz kaldı

Temelin karısı ölür. 3 çocuğuyla birlikte dul kalır. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra 3 çocuklu dul kadın Ayşe ile evlenir. Bu evliliktende 3 çocukları olur. Yıllar sonra temel ile ayşe iyice ihtiyarlanmışlardır. Günün birinde ayşe temele seslenir:

__temel,bahçeden çok gürültü geliyor,ne olduğuna bir bak bakalım.

temel bahçeye çıkıp durumu öğrenir.geri döndüğünde karısı ayşeye bilgi verir: __önemli değilmiş karıcığımseninkilerle,benimkiler bir olmuş,bizimkileri dövüyorlar... aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Back
X