- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.941
şafak Ne Kadar Zengin Olursa Olsun, Bir Gün Fakirleşmeye Mahkumdur... /440 olmaya ramak kala /
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar google dan bir resim koyacam nası yapcam sööleyivirin hele :uhm:
slm kızlar ben aranıza katılalı 5 gün oldu buradaki sohbetler falan çok güzel rahatlıyo insan ama sanki çok sayınca günler geçmiyo gibime geldi aynı düşüncede olan var mı?
slm kızlar ben aranıza katılalı 5 gün oldu buradaki sohbetler falan çok güzel rahatlıyo insan ama sanki çok sayınca günler geçmiyo gibime geldi aynı düşüncede olan var mı?
hoşgeldin canım, bak bi söz yazdım demin ''' ILK BASLARDA KAC GUN KALDI YERINE KAC GUN GECTI DIYE SAYARSAN SENIN ICIN DAHA KOLAY OLACAKTIR. '' bu açıdan bakmaya calış sende olumunekankayizsmile
haklısın da bugünler fena ya 60 larda takıldık kaldık sanki belkide havalardandır ruhum daralıyo bozuk havalarda
canım bak, dağ resmi var üst sütunda, oraya resmin linkini kpyalıcaksın olumunekankayizsmile
60 mı, ne güzel ah ahh ... olumunekankayizsmile
![]()
oldu heralde yani inşallah :roflol:
bacım walla ben saymayı bıraktım arada kıslar sağolsun özellikle babykem sağolsun kaç diom bakıp söölüo allah razı olsun olumunekankayizsmile bööle daha rahat sayınca bunalıom hiç geçmio gibi geliosempatiksalakcinni
evet saymamak daha güzel 4 5 tane birden inince daha güzel oluyo bu arada sizin askeriniz nerde kaç gününüz kaldı