• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN:380 :nazar:
:hooray:ŞAFAK:68 AKSARAY'A SELAMMMMM :teytey:
89/1 KIBRIS/GİRNE
ALLAH'IM SENİ KORUSUN CANIM KOCACIM :Saruboceq:
SENİ ÇOK SEVİORUM :asigim:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi

:nazar: $afak 357 :nazar:
89/4 Kibris
Bir gün Gelecek, Bir gün Kalacak..
Allah korusun Askerimi
Cok seviyorum seni kocacimmm..

askerim.jpg

günaydın kızlar şafak:221turkbayragi

nasılsınız bakalım bakıom herkes msn adresini almışlar hade kılzar bizde msnde konuşalım gündüzleri burda akşamları msnde olur mu toplu konuşma yaparız süper olurlaelaelaelaelae:dance:

ne dersiniz???

günaydın kızlar şafak:221turkbayragi

nasılsınız bakalım bakıom herkes msn adresini almışlar hade kılzar bizde msnde konuşalım gündüzleri burda akşamları msnde olur mu toplu konuşma yaparız süper olurlaelaelaelaelae:dance:

ne dersiniz???

Günaydın canım güzel fikir valla
nasılsın bugün konuştun mu tekrar sevgilinle

Günaydın canım güzel fikir valla
nasılsın bugün konuştun mu tekrar sevgilinle

günaydın canım uykusuzum ya gözlerim kapanıo haftasonunun gelmesini iple çekiorum vallla yok canım dün aramadı belki bugün arar ya bn zaten hergün aramasını beklemiorum ama bi 8 gün gibide arayı açmasını hiç istemiorum kimi zaman hergün arıo kimi zaman 2 günde bir arıo öle işte belki akşam arar gündüzleri pek arıyamıo

günaydın canım uykusuzum ya gözlerim kapanıo haftasonunun gelmesini iple çekiorum vallla yok canım dün aramadı belki bugün arar ya bn zaten hergün aramasını beklemiorum ama bi 8 gün gibide arayı açmasını hiç istemiorum kimi zaman hergün arıo kimi zaman 2 günde bir arıo öle işte belki akşam arar gündüzleri pek arıyamıo

anladım canım. Arar arar artık merak etme sen. zemuszemus
Hayırdır niye uyumadın

anladım canım. Arar arar artık merak etme sen. zemuszemus
Hayırdır niye uyumadın

inş.canım

ya pazar saat 01. de uyudum ee şimdi akşamları 12 de 12 30 da yatıorum uykumu alamıorum sürekli daha fazla uyumak istiroum işe girdiğimden beri uyku düzenim mahvoldu ya

bnimkiyle sabah 6 ya kadar mesajlaşırdık saat 10 da uyanırdım şimdi gelde uyan kaydirigubbakcemile

inş.canım

ya pazar saat 01. de uyudum ee şimdi akşamları 12 de 12 30 da yatıorum uykumu alamıorum sürekli daha fazla uyumak istiroum işe girdiğimden beri uyku düzenim mahvoldu ya

bnimkiyle sabah 6 ya kadar mesajlaşırdık saat 10 da uyanırdım şimdi gelde uyan kaydirigubbakcemile
Eee bu işler böyle şimdi düzene girer hayatın :)
Bende uyku problemi çekiyorum ya uyanamıyorum ders çalışıyorum gece

Günaydın canım

hoşbulduk...
ben kocamla yatıp kocamla kalkıyom valla,uyanır uyanmaz da arıyo yanımdaymış gibi oluyo,yatmadan önce de konuşuyoruz:)
uykum böyle iyi düzene girdi.bi nöbetim varken sorun oluyo o da olacak artık o kadar.zaten çok da nöbet tutmuyorum artık tusa çalışıyorum diye.

Back
X