• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Neolduu canımm bilmiyorumkismile[/QUOTE

sorma canım ya bizim işyerinde çaycımız var kimi zaman çk ii kimi zaman eserkli saati saatini tutmuo dengesiz kadın dün sürekli gelen kargo var mı die bakıorum ne zaman baksam yok dün saat 4 gibi kargo gelmiş dolaba koymuş masanın üstünde duruo bnde aldım verim gelene dedim bana demez mi burcu işte hiç takip etmiosun öğlende bn dağıtıtım dedi bnde ne zaman baksam yok dedi hatta ayşeye sor dedim ayşe demez mi bn bilmiorum bişe die öle uyuz oldumki bn işe girmeden önce o dapıtıomuş kargoları ne var yani dağıtsan hey allahım dün sinir olmuştum şimdi konuşmuoz sanki ona dağıt dien oldu

bugün muhasebeden biri sözleşme dosyasını kaybetiş ban soruo sanki dolap bnim yanımda bn o dolaptan sorumluyum aradım bulamadım yok diedim nsl yok basbaya yok işte dedim sözleşme dosyası kayıp napcaz bilmiorum yani :uhm:

Kendi kaybediyo gelip sana mı soruyoo delii, ezdirme kendinii yoksa daha çok üstüne binerlerr sanım yaa, çaycıyada neoluyoo kendi işinii yapsayaa onamı kaldı seni iş konusunda yönlendirrmeek, valla canım benmde moralim bozulurduu ama sıkma canını
okadrdaa öenmli bişey olmamış, bulursunuz dosyayı bişeylerin arasına girmiştirdee, görmüyodurr kaybeden kişii,

hayrıdr canım ne oldu

ya dğıtım izninde ben burdur dan kalkıp istanbula gittim onunla görüşmeye
otobüsten indiğimde bakındım bakındım onu göremedim
e moralim bozuldu tabi beni karşılicaktı alcaktı çünkü
hattı da bloke olduğundan tel kullanmıyodu mecbur evii aradım babası çıktı senağlama
neyse denizi sordum uyuyo uyandırıyim dedi bekledim deniz kalktı geldi tele uyuyakalmışım dedi neyse 1 saat onu bekledim otogardaa moralim bozuldu

o kadar zaman erken kalktı beni otogarda öylece bıraktı birde babası sabah uyandırmışta kalkamamış sanırım

neyse önemsemiyorum bunu pekk ilk gördüğüm için üstüne düşmedim

benim ondan çiçek beklediğimi biliyo
belki de bunu daha önce anlattım sizlere de yine anlatmak istiyorum sıkıldıkça sıkılıyorum :gitme:

gün içinde bi yerde oturup bişeyler yiyoduk bana çiçek aldığını ama gelirken otobüste unuttuğunu söyledii

öyle mutlu oldum kii ama nasıl unutursun falan dedim ve bomba patladı

meğer erzincan dan istanbul a gelirken otobüste bunlar asker yaa çiçek dağıtmışlar
buda tutup o çiçeği bana getirmeyi düşünmüşş ama bana verene kadar solar diye otobüste bırakmışş

yıkıldım resmen ya olaya bakar mısınız
size sevdiğiniz böyle dese ne dersiniz

bi 5 gün falan istanbul da kaldım ve görüştük her gün ama bana o günler içinde yine almadı
gönlümü almadı kırıldığımı bile bile
ama uzatmadım tabiki asker moralini bozmiyim o kadr yoldan geldim diye

ama aklıma geldikçe senağlama
moralim zouk arayınca nsıl davrancam konuyu açsam mı napsam ben ya off
uzun oldu kusura bakmayın

Kendi kaybediyo gelip sana mı soruyoo delii, ezdirme kendinii yoksa daha çok üstüne binerlerr sanım yaa, çaycıyada neoluyoo kendi işinii yapsayaa onamı kaldı seni iş konusunda yönlendirrmeek, valla canım benmde moralim bozulurduu ama sıkma canını
okadrdaa öenmli bişey olmamış, bulursunuz dosyayı bişeylerin arasına girmiştirdee, görmüyodurr kaybeden kişii,

didik didik etdim yok ewet önemli deildi ama hiçte sewmem bni yönlendirmesini ufak bişeycikde olsa insan ın sinirini bozmaya yetıo yani zaten bnim sıkıntım kendime yetio dalmak için yer arıo deli miidr nedir ya,
şimdi gitdim sordum buldun mu die oda sn bakıosun die bn bakmadım dedi bn burdaki dosyalara baktım yok gerisi sana kalmış bişe bnim yapabilcek bişeyim yok yani dedim

hattı da bloke olduğundan tel kullanmıyodu mecbur evii aradım babası çıktı senağlama
neyse denizi sordum uyuyo uyandırıyim dedi bekledim deniz kalktı geldi tele uyuyakalmışım dedi neyse 1 saat onu bekledim otogardaa moralim bozuldu

o kadar zaman erken kalktı beni otogarda öylece bıraktı birde babası sabah uyandırmışta kalkamamış sanırım

belki de bunu daha önce anlattım sizlere de yine anlatmak istiyorum sıkıldıkça sıkılıyorum :gitme:

gün içinde bi yerde oturup bişeyler yiyoduk bana çiçek aldığını ama gelirken otobüste unuttuğunu söyledii

meğer erzincan dan istanbul a gelirken otobüste bunlar asker yaa çiçek dağıtmışlar
buda tutup o çiçeği bana getirmeyi düşünmüşş ama bana verene kadar solar diye otobüste bırakmışş

bi 5 gün falan istanbul da kaldım ve görüştük her gün ama bana o günler içinde yine almadı

ayy canım ya üüzlme askerden gelince hep çiçekler alır sana bak bnimkide almadı ama hiç sorun etmedim aslında hep içmden geçirmişimdir ama almadı yani.sen onun için o kadar fedakarlık yapıosun takma kafana canım teldede norml bişekilde konuş üstünde durma aslında izindeyken konuşcaktrın şimdi konuşsanda bişey olmaz yani ama için rahatlıcaksa dök içini canım ona

canım ben kafama takarım,söylemeden duramam çenemi tutamam diyorsan şu şekilde söyle.Ya bak çiçek alacaktın o kadar bekledim bir çiçek alıp gönlümü almadan gittin,döndüğünde cezalısın çok kalbimi kırdın gibi bişiler söyleyebilirsin,kızarak değil ama.Bir de çok fazla parası falan yoksa düz mantıkla çiçeğe vereceğim parayla 2 çay içeriz falan diye de düşünmüş olabilir:)

Back
X