- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.061
evet 5 ayımız kalcak 3 gün sonra senin tatlım kısa dönemmi şafak kaç
şafak -56 ::)))))
bitirdik biz çok şükür ya kısa dönemdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 5 ayımız kalcak 3 gün sonra senin tatlım kısa dönemmi şafak kaç
Duygucum çok sevindim düzeldiğine herşeyin,ballı lokma atlısı olmuş valla.Afferim kız iyi tavır koymuşun:)
kızlar kusura bakmayın sayfayı açık bırakıp gidiyorum biraz işlerim var yazamıyorum o yüzden.
kızlarr bende kacıyorummmmm varım gıdım askımın mektubunu bı daha okımm
resmını boll bolll opımmm
sonracımı gunlugumude yazımmmmmmmmmm ))))))))
hadın ıyı gecelrerrrrrrrrrrrrrrr
ayhhh tatlmm seni okadar ii anlıorumki aynı durum bizdede var hemde daha beter bi şekilde sizinkiler nie istemio bakim sen üniv gidicen ama seninki geldikten sonra okumcakmıbız ablasıyla arkadas gıbıyızdır ama buqun farukla benım ılıskımızın dewamında bı cok prblem olabılcqını fln soledi.eger bıterse kalp kırmadan olsun anlasarak bıtırın.bız aılece senı kabullendık ama senın aılenınde kabullenmesı gerek fln dedıq daha bı cok sey soledı ama okdar canım sıkkınkı dusundukce ıcım dahada sıkılıomafoldumben
ya ben daha üniw gidicem hemen ewlenmıcem kı bu problemlerın yasancaqını zaten bılıorum ama sımdıden bunları dusunup hareket etmemı ıstıolar.faruk olmadan ben bunu tek basıma nasıl yapabılırım kı.annem de ılıskımıze sıcak bakmıo gıbı zaten offffmafoldumben
sankı hersey karsı bıze :sinifsinif:
şafak -56 ::)))))
bitirdik biz çok şükür ya kısa dönemdi
yaaa nereye gidionnn gitme ama beni bırakma kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayhhh tatlmm seni okadar ii anlıorumki aynı durum bizdede var hemde daha beter bi şekilde sizinkiler nie istemio bakim sen üniv gidicen ama seninki geldikten sonra okumcakmı
ayyyyyy Allah bizede o günleri gösterir inş ne güzel yaaa çok özendim bak şimdi benneyaptımkibenneyaptımki
fıstıkım napim cıkmam lazımm hem bu aletın sarjıda bıttıklava: :1no2:
yarın devam ederukk okişş ???
dahı optumm
ayhhh tatlmm seni okadar ii anlıorumki aynı durum bizdede var hemde daha beter bi şekilde sizinkiler nie istemio bakim sen üniv gidicen ama seninki geldikten sonra okumcakmı
ayyyyyy Allah bizede o günleri gösterir inş ne güzel yaaa çok özendim bak şimdi benneyaptımkibenneyaptımki
eder inş. merak etme
tatlım daha bunlar ceyreqı daha okdar cok sey warkı.o izmitte oturuo ben istanbulda ama bız yınede 1 bucuk senedır nerdeyse hergunumuzu bırlıkte gecırebıldık ama herkes ıcın bızım uzak olmamız problem yarattı.o lıse 2 den terk ben unıw okıcam oda gelınce ısmı bulsun okusun mu yada ne bılım daha bı cok sey war hangı bırını duseltsın.ben napcamı bılmıorum herkes ustume gelıo sankı.kapalı bı kutudaım cıkıs yolumu bulamıorum.askımı cok sewıorum bırakmak ıstemıorum ben onuuumafoldumben
Askim cagri atti ariyommm yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen ya valla resmen şu andaki halimi anlatıosun biliomusun ben üniv okucam o ilk okul mezunu okusunmu iş mi bulsun bizimkiler kıl zaten böle evlenme meselerine bunun bide mahkeme olayı var oooo aynen kime dönsem bişey sölüo onada askerde die yansıtmamaya çalışıorum ama olmuo hatta dün patlak verdik askalsın ayrılıoduk ikimizde baya bunaldık
ara hemen ayyy mutlu oldum helen aşkımmmmmmm sende hadi ama bi zamet msj çek ya
klava:
aynen canım bende yakında patlak wercem cunku sınıra dayandı artık:1no2:
faruk zaten bı alem takılıo bu aralar herseye bı trıp herseye bı catıo kızıo.anlıorum tmm zorluk cekıodur belkı asker sonucta sıkılıo orda ama benıde anlasın bende burda bı suru sıkıntının ıcınde boquluorum.össe yaklastı off bıde o war test çözim dıorum o bana bakıo ben ona bakıorummmmafoldumben
ya gerçekten belki inanmıcaksın ama su anki ruh halimi anlatıosun resmeyn ya vedatta seninki gibiydi herşeye bi trip atıodu kızıodu ediodu dün patlak verdi bizimde bana git dedi bende gidom dedim eger uraşmasaydı barısmasaydım die bitiodu tamamen askerlik beklemek zaten çok zor bi de bu böle yapıo aile öss delirtio insanı yaa valla hevesim her şeyim kaçtı onu okadar çok özledimki bi yandan gelmesin istemiorum mahkemesi var ayrılabiliriz die bi yandanda da artık canıma tak etti çok özledim diorum bende ne düşüncemi şaşırdım :çok üzgünüm:
ewet bende öle ıstıorm bı yanım gelsın dıe can atarken dıer yanım gelmemesini istio.sankı o gelınce hersey alt ust olcak we bzım sonumuz olcakmıs gıbı gelıo.ben faruqu cok sewıorum okdar cok seyı goze aldım kı onun ıcın canım acıdı dese benım kat kat canım acıo cok özledım ben askımı.öss aılem okul sınwlar gözumde yok oluo onu dusunurken.senağlama
kızlar napıosunuz