• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Mutluyum kizlar.. simdi kapattim telefonu askim aradi.. :kedi:
Cok guzel sozler soyledi ya.. duygulandim beaaa.. herzaman soylerde ama ne bilim cok ozledigim icin bence daha cok duygulandim..
Sen olmasaydin ben napardim.. (onceki hayatindaki gibi devam ederdin napardin diyom hahaha.. oyle dedigimde kiziyo bana sus diyo )
Senin gibisi yok bu dunyada diyo..
oooy kurban olurum ben ona beaaaa...

Keyifler yerine geldi =)

canlarrr merabaa =)
hoş geldin tatlım
Mutluyum kizlar.. simdi kapattim telefonu askim aradi.. :kedi:
Cok guzel sozler soyledi ya.. duygulandim beaaa.. herzaman soylerde ama ne bilim cok ozledigim icin bence daha cok duygulandim..
Sen olmasaydin ben napardim.. (onceki hayatindaki gibi devam ederdin napardin diyom hahaha.. oyle dedigimde kiziyo bana sus diyo )
Senin gibisi yok bu dunyada diyo..
oooy kurban olurum ben ona beaaaa...

Keyifler yerine geldi =)

vedatta dio ya senin gibisi bulunmaz die galiba herkesin sevgilsi kendine dğnya tatlısı gelio bende :D

bısuru sey ıste hep sıkıntı hep dert.şafak 281 tatlım daha war baya anlıcaın :1no2:

hımm gecer be tatlım bak benimde şafak 153 benimde daha var ama napcaz zamanla aşcaz bunları

canım ya çağrı attı derken cepten mi görüşüyonuz.geçmiş mesajları okudum da nöbette arıyo falan demişsin.seninki baya bi rahat galiba:)))

Cepten degil.. ankesörlu telefondan ariyo.. kapat geri ariyorum diyom..
santrali ariyorum 1 boluk diyom ve askim orada hazir telefonda bekliyo zaten =)
Vallaha acemide de nöbette hep ariyordu... bunun nöbetleri dün basladi.. dünde nöbetteyken aradi simdide =) Sükürler olsun vallaha..

Vallaha acemide de nöbette hep ariyordu... bunun nöbetleri dün basladi.. dünde nöbetteyken aradi simdide =) Sükürler olsun vallaha..

nöbet kulübesine ankesör koymuş olmasınlar. nöbet tutarken sıkılmasınlar diye:)))

Okadarda rahat degil ya.. yaklasik 3.5 haftadir usta birliginde hala du$ almamislar bea
su problemi var ya kibrista kac senedir.. kafami diyo soguk suyla yuzumu yikarken hemen yikiyom..
3.5 hafta ne demek ya.. igrnec bir durum bea.. allah bilir oranin kokusu $u an nebicimdir =)
A$kiminki güzel diyecem simdi herkes kendi a$kinin kokusunu sever sempatiksalakcinni

aman anzar değmesinn çok çok konusunnnn maşallah maşallah Allah bizede nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

nöbet kulübesine ankesör koymuş olmasınlar. nöbet tutarken sıkılmasınlar diye:)))
kogus nöbeti tutuyorum dedi.. az once telefondayken köpek sesi geldi.. la nerdesin dedim sen yawwww.. telefon kogusun di$arindamis.. birakik geldimi ne bilmiyom.. aradi ya o bana yeterli =) kim/nasil/nerede falan umrumda degil :)

Okadarda rahat degil ya.. yaklasik 3.5 haftadir usta birliginde hala du$ almamislar bea
su problemi var ya kibrista kac senedir.. kafami diyo soguk suyla yuzumu yikarken hemen yikiyom..
3.5 hafta ne demek ya.. igrnec bir durum bea.. allah bilir oranin kokusu $u an nebicimdir =)
A$kiminki güzel diyecem simdi herkes kendi a$kinin kokusunu sever sempatiksalakcinni

zaten okadar erkek bir arada yatmaları mucize aya kokan horlayan ter kokan ooooooooooooooo :D ayyyy çok kötü ya :1shok::1shok:

bazen diorum atlayıp yanına gitsem çok değil ya bi kaç saat sadece sarılsam gelsem diorum ama bizimkiler öle rahat bırakmıolarki sıkılar komsuya bile gitsem geç kalma derler ama çok özledim ya burnumda tütüo kerata :çok üzgünüm:

bende istiorm öle cok ösledım kı sıcaklıqını hıssetmeı ne bılım herseyıyle osledım askımı ya.bısımkılerde ole hep dakık olmamı ıstıolar.:1no2:

Back
X