- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.201
babykecimmmm harikasın tatlımmmmm bende öle yapmak istemiştim am beceremedm yaww.......kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim yaaa Allah burda ve burda oamayan bütün asker yolu bekleyenlere nasip etsin bu günleri inşallah canım benimm...
burda sanlada olsa yeri geldi birbirimizin tek dert ortağı olduk ben kendi şahsım adına knışıyımki burda gördüğüm teselliyi ben hiç biyerde görmedim kimse burdakiler gibi anlayamadı derdimi ailem gibi oldu artık burası ve bence sanal bi aile oldukta zaten... bende çok memnun oldum seni tanıdığıma canım benimm bu bi veda deil ama herhangi bi topikde olmasada özelden devam edicez mutlaka görüşmelere... seni seviyorum hilalcim herşey için çok sağol bitanem hakkını helal et...opuyorumnanaktanŞeniz:gitme:
......![]()
cnmsın bnm yaaa aynen öle sanal bi aile gibi oldukkkk....bende çok mutluyum burda olduğuma seni ve senn gibi bir sürü kişi tanıdım burdaa...tabiki veda değil ben burda olucammm daha tepük atıcazz dimi ama:teytey:
bnm hakkım yerden göğe kadar helal olsun tatlımmmmm sende hakkını helal et..burda herkes aynı şeyi yaşıo birbirimizi en iii biz anlıoruzz....kocaman öptüm cnm....ŞenizŞeniz
Vallaha cancumm oyle dalmisim ben.... askimi du$unuyom =)
Kizlar ben kaciyorummm..
Size ii geceler, tatli ruyalar.. (K)
cansuuuuuuuu canım hoşgeldinnn nerelerdesin sen ne zamandır yaaaa bi görünüyon bi kayboluyon...özledik vallaa ...benden iilik canım ne olsun plakalardayım 4 gün sonra 60 lardan 50 lere düşücem hilalimi kavuşturduk bugün sen geldinnn aşkımın keyfi yerindeeee telde güle oynaya konuştukkk daha ne oldun be yawrum beee...:teytey:ümmüüü babyke napıosunuz bacularşakkıdıa.s.
hoşgeldinn canımmm Allah kavuştursunn ne güzel az kalmış şafağı yarılamana nerde askerlik yapıyo askerin...şafak 250offf offffff
Vallaha cancumm oyle dalmisim ben.... askimi du$unuyom =)
Kizlar ben kaciyorummm..
Size ii geceler, tatli ruyalar.. (K)
düşün bebeğim düşünn
aynen bende düşünüyorum aşkımı düğünümüzü nası bi bulaşık mak alacağımı akannehirkaydirigubbakcemile3
iyi geceler yivrummmm datlu ballı rüyalarr olumunekankayizsmile
:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:
:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥127 JELOO1981
♥ ♥
♥ ♥139 MEG
♥ ♥
♥ ♥153 DUYGU.91
♥ ♥
♥ ♥157 MEL_AY
♥ ♥
♥ ♥158 EBUŞŞ81
♥ ♥
♥ ♥162 _MUCİZEM_
♥ ♥
♥ ♥163 NEYL
♥ ♥
♥ ♥167 CHİMCHİME
♥ ♥
♥ ♥208 CANCU
♥ ♥
♥ ♥217 TATLİKİS
♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
ii geceler kıslarrr....
serdarım geldiii bugünnn inanamıyorum hala sanki izne gelmişte tekrar gidicekmiş gibime geliyooo yaaa ama gitmicek biliyorummm:lepi:delikafadulden