- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.361
Kizlarrrrrrr.....................
Bende Geldim zemuszemus
Nasilsiniz bakalimmm??
Bende Geldim zemuszemus
Nasilsiniz bakalimmm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bitanemm nasılsınnn...mende deldim ümmü gacısı =)
evet canım ben buradyım dio maşallah beyaz tenli falan... inşallah bitanemm...bu ilk ve son olsun inşallah...ay kız yerim ben onuu çok güzel çıkmış fotolarda çok masum yaa çok seviyorum :asigim:
Allah'ım ayrılık vermesin inşallah :Saruboceq:
hoşgeldin hayatımm valla ben ii sayılmam pek nişanlım telini kaptırmış ama bişi olmamış Allahtan komutan bişi dememiş bikaç gün sona gönderir telefonu geri dedi nişanlım ama bellide olmaz...Kizlarrrrrrr.....................
Bende Geldim zemuszemus
Nasilsiniz bakalimmm??
turkbayragiŞ A F A K === >>> 431
turkbayragi
Allahım sen aşkımı kötü insanlardan koru yarabbim :Saruboceq:
aşkım vatan için gittin benim için döneceksin insallah ben seni burda beni Bıraktığın yerde bekliorum bitanem :Saruboceq:
hayatım herşeyim ömrüm VATAN için gittin BENİM için döneceksin insallah tek gerçeğim benim :Saruboceq:
şafak 451 bigün gelecek 1 gün kalacak o zaman GÜNEŞ yanlızca bizim için doğacak sositososito
I]:asigim: SENİ ÇOK SEVİYORUM GERÇEĞİM AŞKIM :asigim:[/I]
KURBAN OLURUM SANA BEN BİTANEM BENİM :1hug:
Ummucummmmm ellerine saglik canim.. herzamanki gibi muhte$em
hoşgeldin bitanemm nasılsınnn...
evet canım ben buradyım dio maşallah beyaz tenli falan... inşallah bitanemm...bu ilk ve son olsun inşallah...
hoşgeldin hayatımm valla ben ii sayılmam pek nişanlım telini kaptırmış ama bişi olmamış Allahtan komutan bişi dememiş bikaç gün sona gönderir telefonu geri dedi nişanlım ama bellide olmaz...
bugün çarşıya çıktı bi garipti anlamadım daha doğrusu bişiye bozuldum msnye kendi adımı soyadımı sonunada onun soyadını eklemiştim deiştir dedi şaşırdım neden dedim öylesine dedi sizce neden öle söledi çok canımı sıktı ama herşey çok güzel hiç bi anormallik yok ama öle yapması tuhaf geldi bana...
[/COLOR][/I]
aman Yarabbimmm baştan sona aşk kokusu var şuraya bak maşallah maşallah...![]()
offfffff çok zorlaştı artık günlerim yaa...şafak boğmaya başladı hergün uzuyo günler saatlerde ileri alınırsa tamam artık....:çok üzgünüm:
offfffff çok zorlaştı artık günlerim yaa...şafak boğmaya başladı hergün uzuyo günler saatlerde ileri alınırsa tamam artık....:çok üzgünüm:
Ummucummm
Bende baya uzgunum.. askim yarin 2 veya 3 gunlugune uzaga gitcekmi.. cadirlarda yatacakmis.. gitmeden sabah ararim dedi.. pfff onun sesini duymamak cok kotu ya..
Kizzz anoww telefonumu kaptirmis... insallah komutan dedigi gore bisey yapmaz.. =(
Alla alla o isim meselesini bende anlamadim.. belki özel buluyo ve nikahi bekliyo, olabilir ya.. ? kotu seyler dusunme canim hemen..