- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.421
nasıl olsun canım yaa keyifsiz,bitkin senin gibi yorgun,,,offff şafak sıkıştırmaya başladı fena halde askerlerimiz nasıldır kim bilir biz böyleysek onlarım durumu daha vahim...hoşbulduk canım yorgun uykusuz ve hasta sen nasılsın tatlım?
şimdi olmaz zaten canım benimkide ilk zamanlarında duymuştu 10 aylık askerdi bunu yaşadığımızda...iykide anlattın tecrübelilerden yararlanmak lazım yoksa çok yıpranırız:S şuana kadar öyle garip tepkiler vermedi ama zamanla sıkıldıkça verebilir:S korkuyorumda he,,
ahh ümmüm ahh atlatırız inşh..
ama siz yeni sayılırsınız belki bizim gibi olmazsınız biz artık karı koca gibi olduk çok oturdu ilşkimiz istediği gibi koyabiliyo tepkisini çekinmiyo seninki çekinir böle bi tepki vermeye belki kafası karışsada...üzülme canım atlatılıyo merak etme ben ne sorunlarla boğuştum ki atlattık çok şükür bak...
allahtan kendi işimiz ümmüm nese cnmmm herkese ii geceler ins rüyamızda askerlerimizi görürüz rabbim sen askerimizi koruuuu kötü insanlardan :Saruboceq:
ii geceler kızlaaarrr tatalı rüyalar yarın görüşürüz inşallah öpüyorum çok askerlerinizi görün rüyalarınızda inşallah...opuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar iyigecelerr hepiciğinizee
tatlim eger nöbette falansa yada ceza aldiysa grmemistr daha yatakhaneyeceza diince korkma hemen temizlik falan yaptryolar ceza die
benim herifiminde 9da en gec yatakta olmasi gerekio hìc gece aramamisti gecende 23.30da aradi
ceza virmisler gec kalmis 2dakka yatakhaneye diye
böyle cezaya da can gurban
sinama salonu var orda icerde git fìlm izle demisler
ehehehe ben burda adam yok die bisi isliemiom icim gidio adama gitmeden ònce su filme gidelim dedigm bütn filmleri islio adam orda ceza diye yaw
arayabilir yani gece seninkide
![]()
benimki 45 gün girememeiş yatakhaneye sokmamışlar ama onunkini nedeni ceza deil üst devreleri yapmış galiba ezmek için...:çok üzgünüm: