• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evlendikten sonra yurtdışında yerleşme planımız var askerlik yok görünürde okul bitsin evlenicez inş da kıbrısta okuyo iki yıldır ne çektim aah ah asker olsa daha iyidi bitmişti :hulya: çok zor ya allah bütün askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin:gitme:

valla cok zor gerçekten hepimiz neler çekioz Allah sanada yardım etsin seninkide zor askerlik gibi ya gelmiomu arada

tamam tamam:) keyfinizi kaçırayım mı az şarkı söyleyip:P off özledim yaa

ayhhh bi komik anımızı anlatim vedatla dur doktor civanım ben murat boza deli gibi sevom ne bilim çok hoşuma gidio buda bilio delirio hatta hem muratım bozum derim adama :d her neyse izine geldi her yerde plazma tv tabi şarkı kanalları hepte murat boz çıkmıstı yaaa delirmişti tv ye baktırmamıstı kıskançlık krizlerine girmişti ayhhh çok gülmüştüm yaa ufffff ben aşkımı özledim beee e

ayhhh bi komik anımızı anlatim vedatla dur doktor civanım ben murat boza deli gibi sevom ne bilim çok hoşuma gidio buda bilio delirio hatta hem muratım bozum derim adama :d her neyse izine geldi her yerde plazma tv tabi şarkı kanalları hepte murat boz çıkmıstı yaaa delirmişti tv ye baktırmamıstı kıskançlık krizlerine girmişti ayhhh çok gülmüştüm yaa ufffff ben aşkımı özledim beee e

kız sen elin adamına deli gibi seviyom dersen bak ben de kızarım şimdi:P
yazık ya kapatsa kapatamaz da....:)
biz kızlar çok kötüyüz,vedat bi bayan şarkıcıya öle dese yerle gök yer değiştiridi heralde ahahah:)
benimkine ben bu adam süpermiş desem bile konuşmaz benle bayyaaaaaaa uzun bi süre,deli gibi seviyom dediğimi düşünemiyom:)

Back
X