• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[/COLOR]
Ben GeLdimmm
Selam herkese nasılsınız şafak kaRdesLerimopuyorumnanaktan
hoş geldin tatlım
kız sen elin adamına deli gibi seviyom dersen bak ben de kızarım şimdi:P
yazık ya kapatsa kapatamaz da....:)
biz kızlar çok kötüyüz,vedat bi bayan şarkıcıya öle dese yerle gök yer değiştiridi heralde ahahah:)
benimkine ben bu adam süpermiş desem bile konuşmaz benle bayyaaaaaaa uzun bi süre,deli gibi seviyom dediğimi düşünemiyom:)

yav doktor civanım buda burnumda getirmedi değil ama :D izinde yaaa cicim günleri die bozmak istemedi :D ama sonra cerebesini çektimm ::( saolsun kendisi acayip ötesi kıskançtır

kiz duyguuuuu aynen bendensin laa.. benden onu cok begeniyorum "seviyorum"demim artik
Askim ne murat ismi nede onun sesini duymak istiyor hahahaha..

sorma ya ama napim çok bepeniom sesini duyunca adamın icim kıpı kıpır oluo:utangac: vedat murat tan bahsedince cinleri tepesine gelio ama çok hoşuma gidio :D delikafadulden

sorma ya ama napim çok bepeniom sesini duyunca adamın icim kıpı kıpır oluo:utangac: vedat murat tan bahsedince cinleri tepesine gelio ama çok hoşuma gidio :D delikafadulden

Benimki sinirleniyo.. bir sefer kavga bile cikti be..
Hayranim ona dedim.. hayranim kelimesine deli oldu.. sen baska adamlara hayranmisin diye falan.. hahahahaha dedim sanada hayranim askim...
onun icin onun yaninda dinlemiyorum artik =)

Benimki sinirleniyo.. bir sefer kavga bile cikti be..
Hayranim ona dedim.. hayranim kelimesine deli oldu.. sen baska adamlara hayranmisin diye falan.. hahahahaha dedim sanada hayranim askim...
onun icin onun yaninda dinlemiyorum artik =)

muratım bozum görün mü bak senin için neler çekioz :Ddelikafaduldendelikafadulden

Back
X