• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım,iyi olduğuna sevindim...Aynı saatlerde gelmişiz :) biraz yorgunum bugün ben de haricen iyiyim.
öle oldu valla bende biraz yorgunum ama seninki kadar olmaz tabi ii valla 5 ayımız kaldı onun tadını çıkartırıorum :D

Tatlım ıyım aslında yaaa
10 gundur farukla konusamıodum ya butun gun askerıeyi aradm
benı arasın cok acıl dedım sonunda az once aradızemuszemus
ayyy sesını duydum bı mutlu oldum anlatamam
sen nasılsın hayatım_?

evet ya bende bugün fazla konusmadm tabi alıstım ya artık konusmaya fazla şimdi accık konusunda içimde bi burukluk oluo bilmiyorumkismile

en son cumartesi konuştuk öyle üzüldüm kii aşkıma
eskiden çok gülerdik eğlenirdik ya falan dedi hiç gülmüyomuş orda
değişmeye başlamış
sıkılıyomuş, hergün aynı şeyler diyodu
tartışmalar falan oluyomuş

nöbetlerde yorucu oluyo sanırım dediğin gibi
yatmıştır evet
ama sesini duymak istiyorum özledim yaa

bazen öğlen de arardı
aramadı 3 gündür bilmiyorum çok mu yoğunlar fırsat mı bulamıyo
çünkü öğlen de aradım
aynı bataryadan biri çıktı
iştimaya gidiyoz dedi
ne zman müsait olabilirsiniz dedim
hiç bilmiyorum falan dedi :sinifsinif:

off of artık ne zaman aricaksa beklicem napim

sana ne dedi canım moralini bozacak
konu ne bilmiyorumkismile

dıyorumya canımm halısunasyon olayı cok moralım bozuldu
ınsan normalde boyle seyler gormez demekkı psıkoljısı o kadar bozulmus :gitme:

öle oldu valla bende biraz yorgunum ama seninki kadar olmaz tabi ii valla 5 ayımız kaldı onun tadını çıkartırıorum :D

evet ya bende bugün fazla konusmadm tabi alıstım ya artık konusmaya fazla şimdi accık konusunda içimde bi burukluk oluo bilmiyorumkismile

aynen tatlım yaa.buqun ascıkın konustuk 6 dkcık ama o bıle benı cok mutlu ettı
eger buqun aramasaydı cıldırırdım askerıeyı sabahtan berı arıorm:D:D

aynen tatlım yaa.buqun ascıkın konustuk 6 dkcık ama o bıle benı cok mutlu ettı
eger buqun aramasaydı cıldırırdım askerıeyı sabahtan berı arıorm:D:D

bilmezmiyim o durumları yaa ah ah hepimiz atlattık o zor günleri sende geçirçek inşş saten insan bi süre sonra çok tuhaf ama ne kadar özlesede alısıo

hoşbulduk canım,biraz sıkkınsız galiba fazlaca okuyamadım gerileri ama...halüsinasyon falan demişsin,bozma moralini canım..çok yoğun ve stres altında olduklarında olabilir böyle şeyler,düzelecektir sonra.

yaa canım hıc bılmyıorum
sadece sey dedı nobetde ımıs dun gece olmus bu olay
bırden uyku bastırdı ayakta durmaz hala geldım gozlerımı zorla acık tutuyordm bırden halusunasyonlar gordum dedı
bende yorgunluktandır dıyorum ama ne bılım cok moralım bozuldu

fundammm aaaaaaaaa aşk olsun kız bi slmdamı vermionnn bozma moralinii yaşanılabilir öle şeyler biliosun durumumuz zor yani herkesin bünyesi kaldıramaya bilio heleki siz nişanlısınız

bilmezmiyim o durumları yaa ah ah hepimiz atlattık o zor günleri sende geçirçek inşş saten insan bi süre sonra çok tuhaf ama ne kadar özlesede alısıo

telefon kullanmaya baslasa bıras olsun rahat edıcek ıcım ama bole cok zor gecıo gunler
bıde arayamıo sık sık ne bılım ya olsun sonunda bıtanemın sesını duydum ya yeter=)))
sen nasılsın canım bı sıkıntı warmı_?

Back
X